banner249

Pamukkale’de yılın ilk halk günü yapıldı 

 Denizli'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in geleneksel hale getirdiği “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” toplantısının Ocak ayı toplantısı gerçekleşti.

Pamukkale’de yılın ilk halk günü yapıldı 
banner240

Pamukkale Belediyesi tarafından her ayın ilk pazartesi günü gerçekleşen “Hüseyin Gürlesin ile Halk Günü” buluşması yeni yılın ilk gününde de yapılmaya devam etti. Pamukkale Belediyesi YSE yerleşkesinde bulunan Pamuk Kafe’de gerçekleşen buluşmada resmi tatil olmasına rağmen 1 Ocak’ta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürlesin, toplantıya katılan tüm vatandaşları birebir dinleyerek sorunlarına çözüm bulmaya devam etti. 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, herkesin yeni yılını kutlayarak, 2018 yılının herkese mutluluk, huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Gürlesin, “Bu toplantımızı bir hafta sonra da yapabilirdik fakat 2018 yılına hızlı girmek istedik. Vatandaşlarımızın derdini dinlemek anlamında resmi tatil olmasına rağmen huzurlarınızdayız. Amacımız vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların dertlerine çözümler üretmektir. Bu konuda mesai kavramı ve tatil günlerini gözetmeksizin devamlı siz değerli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi. Başkan Gürlesin, “İnsanlarımızın birebir dinlenilmesi, onların birebir sıkıntılarının giderilmesi noktasında belli bir makamdayız ve ayda bir günde olsa sabahtan akşama kadar onları dinlemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı halk günlerini önemsiyorum. Çözüm odaklı çalışıyoruz. Bir yerel yönetici olarak halkımızın derdine çözüm olabilmek için seçildik, bu noktada her an vatandaşımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER