banner249

Özel Çamlık Koleji bursluluk sınav tarihleri belli oldu

Özel Çamlık Kolej’i 15-16 Ocak 2022 tarihinde 4-5-6-7.sınıflara yapılacak olan ‘Ödüllü Bursluluk Sınavı’ ile başarılı öğrencilerin başarı oranında indirim hak edeceklerdir. Öğrencilerin sınav stresini azaltmak ve sınavlar için deneyim kazanmaları açısından önem taşıyan bursluluk sınavında siz de kendinizi deneyebilir ve Özel Çamlık Koleji ailesinde geleceğinize yön verebilirsiniz.

Özel Çamlık Koleji bursluluk sınav tarihleri belli oldu
banner240

Sınavlar pandemi önlemleri çerçevesinde seyreltilmiş sınıflarda ve yüz yüze gerçekleşeceğini dile getiren Özel Çamlık Koleji Müdürü Gökhan Çakmak, Denizli’deki tüm öğrencileri sınava davet ederek şunları ifade etti: “Bursluluk sınavımız 15 Ocak Cumartesi ile 16 Ocak Pazar günü yapılacaktır. Sınava giren her öğrenci aldığı puana göre de indirim yapılacak. Kolejimiz öğrencilerimize daha fazla ilgi gösterebiliyoruz ve bu konuda imkanlarımız çok geniş. Tüm öğrencilerimiz okulumuza ve sınavımıza davetlidir. Özel Çamlık Kolejini seçsinler, çünkü gelecek çamlık kolejinde” 
Bursluluk Sınavına giren her öğrencimizin başarı oranında indirim hak edeceklerdir. Öğrencilerimiz sınav için “ 0532 419 06 11 “ numaralı telefondan  ya da www.ozelcamlikkoleji.com.tr/sinavbasvuru Web adresimize ulaşabilirler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER