banner249

‘Ödüllü Bursluluk Sınavı’ Çamlık Koleji’nde

Özel Çamlık Kolej’i 15 Ocak Cumartesi 16 Ocak Pazar günü 4-5-6-7.sınıflara yapılacak olan ‘Ödüllü Bursluluk Sınavı’ Çamlık Koleji'nin kampüsünde gerçekleştirilecek

‘Ödüllü Bursluluk Sınavı’ Çamlık Koleji’nde
banner240

Özel Çamlık Koleji’nde yapılacak Bursluluk  sınav 15-16 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Kolej kampüsünde düzenlenecek olan sınav, pandemi şartları nedeniyle kontenjan sayısı azaltılmış sınıflarda gerçekleştirilecek. 4-5-6-7.sınıflara yönelik Ödüllü Bursluluk Sınavı ile başarılı öğrencilerin başarı oranında indirim hak edecek. 


Özel Çamlık Koleji'nin Müdürü Gökan Çakmak, bursluluk sınavı için öğrencilere davet ederek şu ifadelere yer verdi, Çakmak "Çamlık Koleji bursluluk sınavı 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde 4-5-6-7.sınıflara toplamda 4 oturumda gerçekleştirilecektir.
Kolejimizde sınava giren öğrencilerimiz kendi sınıf seviyesindeki başarısına göre %100'e varan burs kazanabilecektir.
Bilginin sevgiyle daha etkili bir şekilde kazanılabileceğini savunan okulumuza siz değerli veli ve öğrencilerimizi bekliyoruz. Bursluluk Sınavına giren her öğrencimizin başarı oranında indirim hak edeceklerdir. Öğrencilerimiz sınav için “ 0532 419 06 11 “ numaralı telefondan  ya da www.ozelcamlikkoleji.com.tr/sinavbasvuru Web adresimize ulaşabilirler"dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER