banner249

Mavi kapak kampanyasına esnaf desteği

Denizli’de 15 Mayıs Mahallesi esnafları, düzenledikleri kampanya ile engellilere tekerlekli sandalye alınabilmesi için mavi kapak topladı.

Mavi kapak kampanyasına esnaf desteği
banner240

Engellilere destek olmak isteyen 15 Mayıs Mahallesi esnafları, 'Mavi Kapak Toplama Kampanyası' düzenledi. Kampanya İbrahim Işılak öncülüğünde cadde üzerindeki tüm esnaflarda destek verdi.

Kampanya ile birlikte engellilere tekerlekli sandalye alırken, doğaya da destek verdiklerini belirten Denizli Sakatlar Derneği Başkanı Osman Çiyancı, “Doğaya atılan bir plastik kapağın çürüyerek yok olması için yüzyılların geçmesi gerekiyor. Biz kampanya kapsamında topladığımız her bir kapakla hem doğaya katkı sağlıyoruz, hem de engelli arkadaşlarımızın tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılıyoruz.  Kampanyamıza destek veren esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Engellilere destek olmak için mavi kapak kampanyasına öncülük eden İbrahim Işılak, “Engelli kardeşlerimiz için bir şey yapmak istedik ve bu kampanyayı düzenledik. Esnaflarımız da ellerinden geleni yaparak kampanyaya katıldılar. Kapak topladık ve engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alınabilmesi için yetkililere teslim ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 17:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER