banner249

Kültür Koleji'nde 'Kariyer ve Girişimcilik' Semineri

Denizli Kültür Koleji akademik eğitimin yanı sıra öğrencilerin bireysel gelişimleri için de çalışıyor. Bu kapsamda her ay seminer düzenlenen kolejde bu ayın konuğu Boğaziçi Üniversitesi  Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu Muhammet Subaşıoğlu idi. Subaşıoğlu öğrencilere 'Girişimcilik ve Kariyer' konusunda eğitim verdi.

Kültür Koleji'nde 'Kariyer ve Girişimcilik' Semineri
banner240

Denizli'nin öncü eğitim kurumlarından olan Denizli Kültür Koleji öğrencilerinin akademik gelişiminin yanı sıra onların bireysel ve toplumsal konularda gelişimlerine de katkı sunuyor. Bu kapsamda öğrencilere bir konuda seminer düzenleyerek psiko-sosyal destekte de bulunuyor. Seminerlerin bu ayki konuğu ise Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu Muhammet Subaşıoğlu idi. Subaşıoğlu öğrencilere 'Girişimcilik ve Kariyer' konusunda eğitim verdi. Subaşıoğlu konuşmasında, 'Mizacınıza göre meslek seçmeniz sizi çalışma hayatınızda daha huzurlu yapar. Eğer tıp okumak istiyorsanız; ancak bu meslek karakterinize uygun değilse, okumayın. Çünkü seçtiğiniz meslek sizin karakterinizle uyumlu olmak zorunda. Keza, insan ilişkileriniz daha iyiyse ve bu konuda kendinize güveniyorsanız, kesinlikle girişimci olun. Dünya dijitalleşiyor ve bu konuda geri kalamazsınız. Önümüzdeki dönemin trendi de bu dijital hayat. Bu alanda kesinlikle bir şeyler yapmalısınız' ifadelerini kullandı.

Denizli Kültür Koleji Müdürü Gülten Hekimoğlu, her ay bu gibi eğitim seminerleri ile öğrencilerin ufkunu açmaya devam edeceklerini belirterek, "Bizler sadece öğrencilerimizin akademik gelişimini düşünmüyoruz. Aynı zamanda bireysel ve toplumsal gelişimlerine de katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda bu ayki seminerimizde Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu Muhammet Subaşıoğlu'nu davet ettik. Kendisi de öğrencilerimize, kariyer ve girişimcilik konusunda tecrübelerini ve bilgilerini paylaştı. Öğrencilerimiz de gayet memnun oldular. Seminerlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecek" diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER