banner249

Kasapoğlu: ''Kazanan Denizli olacak''

Denizli Genç İşadamları Derneği(DEGİAD)’ın 27.Seçimli Genel Kurulunda Başkan Adayı olan Esra Kasapoğlu Ünlü gelecek adına yapacaklarını anlattı. Kasapoğlu,” Yapacaklarımız Denizli ve DEGİAD’ın kazanımları adına olacak” dedi.

Kasapoğlu: ''Kazanan Denizli olacak''
banner240

13 Eylül Perşembe günü Anemon Otelde gerçekleştirilecek olan DEGİAD 27. Seçimli Genel Kurulunda aday olan Esra Kasapoğlu Ünlü DEGİAD olarak yapılacaklarını ve hedeflerini anlattı. 

“TEKNOLOJİ SATAN TÜRKİYE , YEREL SORUNLARINI ÇÖZMÜŞ DENİZLİ”

DEGİAD olarak Vizyonlarından bahseden Kasapoğlu, “Serbest piyasa ekonomisi, küçülmüş devlet yapısı, pazarlarda güçlü, teknoloji satan Türkiye, hoşgörü ve toplumsal uzlaşıda, adalet, sosyal güvenlik ve sağlıkta reformlar yapmış bir ülke, gençliğin yönetimde söz hakkını elde edebildiği, şeffaf, akılcı yönetilen, dış politikası güçlü bir Avrupa ülkesi, yerel sorunlarını çözmüş büyük şehir Denizli ve bu ülkeye, bu şehre yaraşır genç işadamları olmak vizyonumuzdur. Bizde bu yapıda yönetimimizle birlikte projelerimizi gerçekleştireceğiz. Bunları yaparken üyemiz olan işadamları ve iş kadınlarına etkili olabilecek ekonomist ve kanaat önderlerini de Denizli’miz de ağırlayacak ve bizleri bilgilendirmelerini sağlayacağız. Genç işadamları olarak tecrübelerden aldığımız bilgiler bizlerin gerek Denizli gerekse Türkiye piyasalarındaki konumlarımızı artıracaktır” şeklinde konuştu.

“DEGİAD, DENİZLİ’NİN MİHENK TAŞLARINDANDIR”

Girişimciliği özendirmek ve yaratıcılığı geliştirmek adına birçok faaliyetleri ve eğitimleri gerçekleştireceklerini belirten Esra Kasapoğlu Ünlü ,” DEGİAD olarak iyi hizmetler ifa etmek adına geliştireceğimiz yenilikleri faaliyete geçirmek ve geleceğimiz adına önemli kararlara imza atmak için yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. DEGİAD Denizli’nin sivil toplum kuruluşları arasındaki önemli mihenk taşlarındandır. Genç ş sahipleri Denizli’nin gelecekleridir. Bu yapıda kenetlenip birbirimizle el ele vererek ileriye doğru emin adımlar atmamız gerekmektedir. Girişimciliği özendirecek konferanslar ve yaratıcılığı geliştirmek adına eğitimlerimizi sıklaştıracağız. Bunları kanaat önderleri ve ekonomistlerden alacağımız engin tecrübe ve bilgiler sayesinde gerçekleştireceğiz. Biliyoruz ki Denizli’de ki vatandaşlarımızın daha kaliteli ve refah düzeyi yüksek bir yaşam için bizlerin yapacağı yatırımlar ve icraatlar önemli bizde bunun bilincinde olarak bu göreve talip olduk” ifadelerini kullandı.

“KALİTELİ YÖNETİM KALİTELİ BİR GELECEKTİR”

Her zaman yeniliklere açık olacaklarını ve teknolojiyi iyi kullanacaklarını belirten Esra Kasapoğlu Ünlü,” DEGİAD olarak seçimlere gidiyoruz. Bu seçimin kazananı şahıslar değil DEGİAD ve Denizli olsun. Bu konuda diğer aday arkadaşımıza da başarılar diliyoruz. DEGİAD’ın amacı her zaman şehrini ve ülkesini düşünmektir. Esra Kasapoğlu ve arkadaşları da bu düzeyde yola çıkmışlardır. Biz kendimize güveniyoruz. Yapacaklarımız yaptıklarımız bizim değerlerimizdir. Biz DEGİAD’ı yükseklere çıkaracağımızdan eminiz. Kaliteli bir yönetim kaliteli gelecek demektir. Ben bu konuda yanımda olan yönetim arkadaşlarıma bu dikenli ama bir o kadarda güzel yolda benimle yürüdükleri için bu yola yüreklerini koydukları için teşekkür ediyorum. Bizim sevdalı olduğumuz Denizli için yapacağımız hizmetler elzemdir,hep birlikte el ele vererek geleceğe emin adımlarla kaliteli vizyon ve misyonlarla gitmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER