banner249

Kaftanlar Giyime uğramadan düğün alışverişi yapmayın!

1967 yılından itibaren hizmet veren Denizli’nin köklü firmalarından “Kaftanlar Giyim” 50. yılına özel muhteşem bir kampanya düzenledi.

Kaftanlar Giyime uğramadan düğün alışverişi yapmayın!
banner240

Gelinlik, damatlık ve abiye giyim sektöründe kentin önde gelen firmalarından olan  “Kaftanlar Giyim” 6 katlı binasıyla Denizli Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nda deneyimli, güler yüzlü personelleriyle gelinlik, damatlık, abiye giyim ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Düğün sezonunun açıldığı bugünlerde dünya evine girecek çiftler imzayı atmadan önce zorlu bir ekonomik sınav veriyorlar. Düğün fiyatları adeta cep yakıyor. İşte tam da burada devreye “Kaftanlar Giyim” girerek, 50. yıla özel yaptıkları kampanya ile genç çiftlerin yüzünü güldürüyor.

Kaftanlar Giyim’de 300 metrekare gelinlik showroom'uda 300 ‘den fazla çeşit birbirinden güzel gelinlikler sizi bekliyor. Ayrıca tesettür kullanan hanımlar için ise gelinlik modelleri azımsanmayacak kadar çok, çeşit çeşit alternatifler mevcut. Tesettür sadece gelinlikle sınırlı değil hanımlar için birbirinden güzel son moda abiyelerde bulunuyor.

Gelinlikler kadar olmasa da  damatlıklar da  çok önemli.  İşte en yeni trend damatlıklar ise yine Kaftanlar Giyim’de sizi bekliyor.

50. yılına özel düzenlenen kampanyayla ilgili açıklamada bulunan Kaftanlar Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Faik Kaftan, “Uzun yıllardır Denizli’ye hizmet veriyoruz. Düğün sezonun başladığı bu dönemde genç çiftlerimizin yüzünü güldürmek istedik. O yüzden fiyatlarımızda özel indirimler uyguladık. 300 ‘den fazla gelinlik ve tesettür gelinlik modelimiz bulunuyor. Damatlıklarımız, abiyelerimiz, sünnet çocuğu kıyafetlerimiz, sünnet annesi kıyafetleri gibi birçok çeşidimiz bulunuyor.Düğünüm cep yakmasın diyen çiftlerimizi mağazamıza bekliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2017, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER