banner249

İş dünyasından başkan Doğan’a tam destek

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli iş dünyasının önemli isimlerini makamında ağırladı. İş dünyasının desteğini alan Başkan Doğan, gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi.

İş dünyasından başkan Doğan’a tam destek
banner240

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a tebrik ve destek ziyaretleri yoğun bir biçimde devam ediyor. Bu kapsamda Denizli’nin önde gelen isimleri Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ederek, Merkezefendi’nin artık gülümseyeceğini, mutlu ve huzurlu bir ilçe olacağını belirttiler.

Başkan Doğan, mazbatayı aldığı günden bu yana makamında, Denizli Sanayi Odası, Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği, Mali Müşavirler Odası, Denizli Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Tabipler Odası, Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği, Makina Sanayici İş Adamları Derneği, Müstakil İş Adamları Derneği, Denizli İş Kadınları Birliği ve Denizli’nin önde gelen iş adamları Selahattin Özçınar ve Ahmet Zora ile birlikte AKP’de siyaset yapan Ali Aygören ve MHP’li eski Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca’yı ağırladı.

Denizli iş dünyasından büyük bir destek ve ilgi gören Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2019, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER