banner249

İş adamı Şen'den Horoz'a deplasman desteği

İş adamı Emin Şen, takımımızın bir deplasman masrafını  karşılayarak takımımıza her sene olduğu gibi bu senede kulübümüze bağışta bulunacak.

İş adamı Şen'den Horoz'a deplasman desteği
banner240

Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın görüşerek bağışta bulunmasını rica ettiği İşadamı Emin Şen, bu ricayı geri çevirmeyerek kulübümüzün bir deplasman masraflarını karşılama sözü verdi.

Kulübümüze her sene belirli bir miktarda bağışta bulunan Emin Şen, "Skorer anlamda tüm şehri mutlu eden bir Denizlispor var. Bu olumlu havanın sezon boyunca devam edeceğine inanıyor ve tüm şehrin havaya girdiğini görüyorum. Bu sene hedeflenen süper lig hayalinin gerçekleşeceğini düşünüyorum" dedi.

ALİ ÇETİN DEVREYE GİRDİ 

Ziyaret esnasında Başkan Yardımcımız Taner Atilla'nın Emin Şen'in yanında olduğunu öğrenen Başkanımız Ali Çetin, bağış miktarının arttırılmasını istedi. İşadamı Emin Şen bu ricayı da kırmayarak  bağış rakamını yükseltti.

Kulübümüze olan destekleri için Emin Şen'e teşekkürlerini belirten Başkan Yardımcısı Taner Atilla, "Şehir havaya girdi ve takımımıza destekler gelmeye devam ediyor. O sene bu sene diyerek yola çıktığımız bu sezonda bu tür destekler bizi ayrıca mutlu ediyor.  Yönetim kurulumuz adına  Sn. Emin Şen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER