banner249

Haydi Denizli Çardak'a destek!

Belediye Başkanları Birliği tarafından düzenlenen ve 7 bölgeden seçilen 7 İlçe Başkanının katıldığı yarışmada Denizli'yi de Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk temsil ediyor.

Haydi Denizli Çardak'a destek!
banner240

Denizlinin de aralarında bulunduğu ve Türkiyenin 7 ayrı bölgesinden yarışmaya katılan İlçe Belediye Başkanlarının kıyasıya çekişmesi devam ediyor. Ankara, Balıkesir, Erzurum, Gaziantep, Hatay, Ordu ve Denilzi olarak 7 bölgeden oluşan yarışma son hızıyla devam ediyor. Denizlinin aktif ve sayılı facebook gruplarından biri olan Denizli Online grubunda yapılan çağrılar ve tanıtımlarla Çardak Başkanına destekler sürüyor. Denizli Online grup kurucularından Furkan Köse, böyle bir yarışma olduğunu duyduklarında kayıtsız kalamadıklarını belirterek, Sonuçta Denizlimizin içinde bulunduğu bir yarışma. Mahmut Başkanımızın da bizde yeri çok başkadır. Bundan daha önce yapılan bu şekilde bir yarışmada en sevilen İlçe Başkanı kendisi seçilmişti. Bizde elimizden geldiği kadar onlara destek olmak istiyoruz. dedi.

Diğer grup kurucularından olan Salim Kaba, Başkanımıza destek için grubumuzda ve kendi sosyal medya hesaplarımızda paylaşımlara devam ediyoruz. Elimizden geldiği kadar Başkanımızın yanında olduğumuzu kanıtlayarak bu yarışmadan alnının akıyla çıkmasını istiyoruz. açıklamalarında bulundu.

Yarışmaya katılım için aşağıdaki linki tıklayıp Facebook hesabınızla giriş yaparak Büyükşehir İlçe Başkanları kısmından Çardak Belediyesi Mahmut Öztürkü seçerek Denizlimizi 7 bölgenin üzerine çıkarabilirsiniz...

//www.baskanlarodul.com/

Kaynak: www.objektif20.com

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2018, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER