banner249

Garip’ten Kadir Gecesi mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Bu hayırlı gecede kainatın yegane sahibi, ahiretin tek maliki yüce Allah’tan, tüm Türk ve İslam aleminin sıkıntılarını gidermesi için en kalbi duygularımla dua ediyorum” dedi.

Garip’ten Kadir Gecesi mesajı
banner240

MHP Denizli İl Başkanı Av. Yusuf Garip, Türk ve  İslam Aleminin, hemşehrilerinin Kadir Gecesini tebrik ederek hayırlara vesile olmasını diledi. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini karşılamanın sevinci içinde olduklarını belirten Garip, “Allah’ın bin aydan daha hayırlı kıldığı, açılan ellerin geri çevrilmediği, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı Kadir Gecesinde manevi duyguların bolca yaşama fırsatı bulmaktayız. Ramazan’ın kalbi olan bu gecenin önemi büyüktür. Kadir Gecesi’nin kıymeti Kur’an’dan gelmektedir. Çünkü Kur’an bu gecede indirilmeye başlanmıştır.

Bu gece; kız çocuklarının diri diri toprağa gömüldüğü, taştan, tahtadan yapılmış putların ilah kabul edildiği, zulümatın kol gezdiği ve cahiliye karanlığının çöktüğü diyarların İslam nuruyla tanışmaya, Kur’an’la aydınlanmaya ve Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) risaletiyle şereflenmeye başladığı gecedir.

Erol Uçkan


İletişim Hesapları

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER