banner249

Forum Çamlık’ta hafta sonu etkinliklerine yoğun ilgi

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık,10-13 Mayıs tarihleri arasında Engelliler Haftası kapsamında özel çocukların yaptıkları eserlerden oluşansergiye ev sahipliği yaptı.  12-13 Mayıs hafta sonunda ise uyuşturucuyla mücadele kapsamındagerçekleştirilen Narkotik Eğitim Tırı etkinliği, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Forum Çamlık’ta hafta sonu etkinliklerine yoğun ilgi
banner240

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, ziyaretçilerine sunduğu eğlence ve alışveriş fırsatlarının yanı sıra toplumsal farkındalık etkinlikleriyle de başta çocuklar olmak üzere tüm misafirlerine yönelik, önemli konularda bilinçlendirme çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen Polis Amca Özel Eğitim Uygulama Okulu ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ndeki özel çocukların yaptıkları filografi, bakır işlemeciliği, ahşap, yağlı boya gibi eserlerden oluşan sergi 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Forum Çamlık’ta ziyaretçilerle buluştu.Sergi açılışında ayrıca kurumdaki downsendromlu öğrencilerin semazen ve ront gösterisi izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

12-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında da İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün uyuşturucuyla mücadele kapsamında hazırladığı Narkotik Eğitim Tır’ı Forum Çamlık’taydı. 40 metrekarelik modern eğitim salonuna konulan 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği tırda görevli narkotik uzmanı polisler uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgiler verdi.Çok sayıda aile ve öğrenci, sergi ve eğitim tırını ziyaret etmek için Forum Çamlık’ta buluştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER