banner249

Fetö'den aranan Denizlili iş adamı yakalandı!

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY)  soruşturma kapsamında aranan ünlü tekstilci  iş adamı Abdullah Yağcı İstanbul'da yakalandı.

Fetö'den aranan Denizlili iş adamı yakalandı!
banner240

Üzerinde Ferhat Köseoğlu adına düzenlenen sahte kimlik bulunan firari iş adamı 3 ay boyunca İstanbul'da saklandığı belirtildi.Yakalanmamak için telefon kullanmadığı ve kaldıkları sitede  eşi F.Y. firari iş adamını komşularına  ağabeyi olarak tanıttığı ortaya çıktı.

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde FETÖ/PDY finans kaynakları ve il yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında yargılanan firari iş adamı Abdullah Yağcı'nın İstanbul Avcılar'da bir kafede oturduğunun belirlenmesi üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Yağcı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Yağcı'nın Denizli'deki iki tekstil firmasının TMSF'ye devredildiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ADSIZ
ADSIZ - 7 yıl Önce

Bu kaçak FETÖ cülerin yakalanmaları güzel güzelde bu kaçaklar sadece halkın arasındamı ? Hani Fetönün hasretine dayanamayıp ağlıyan Mecliste oturanlar ne zaman yakalanacak? Bitsin bu hasret diyenler göz yaşı dökenlere sıra ne zaman gelecek ?

SIRADAKİ HABER