banner249

Efsane gruplar Denizli’de buluştu

Sosyal medyada fenomen iki grup Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu ile Volkswagen Team Platformu üyeleri Denizli’de bir araya geldi.

Efsane gruplar Denizli’de buluştu
banner240

Denizli’nin en güçlü organize sosyal medya guruplarından olan Denizli Trafik Yol Yardımlaşma ‘Facebook Grubu’ farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Volkswagen Team Platformu ve Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu üyelerinin bir katıldığı etkinlik düzenlendi. Renkli anlara sahne olan program da keyifli anlar yaşandı.

İki gurubu kaynaştırmak için bir araya geldiklerini ifade eden Trafik ve Yol Yardımlaşma Gurubu Başkanı Adnan Bozkurt, Denizli de başlayan Radar Trafik Yol Yardımlaşma Gurubu fikrinin giderek büyüdüğü söyledi. Başkan Bozkurt, “Diğer illerde de benzeri isimler altında sosyal yapılar oluştu. Paylaşımlar trafik güvenliği ve sosyal yaşam içinde önemli yer buluyor. Denizlililer şehirle ilgili çoğu bilgiyi buradan ediniyorlar.”

2014 yılında kurulan Volkswagen Team Başkanı Arda Gürkan,  ise kuruluş amaçları doğrultusunda her geçen gün büyüdüklerini söyledi. Başkan Gürkan ,gurup üyelerinin   sosyal yapı içinde kuralara uyma zorunluluğu olduğunu, uymayanların gruptan dışlandığı ve toplantılara alınmadığı, etkinliklere yer verilmediğini söyledi. Trafik ve hareket halinde olan insanların her an yardım almaya muhtaç olabileceğini ifade etti.

Etkinlik iki grup üyelerinin fotoğraf çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2017, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER