banner249

Dünya şampiyonu Çal’da!

Denizli’nin Kickboks’da yetiştirdiği değerlerden olan Çallı Kaan Öz tarafından yetiştirilen ve İstanbul’da 52 ülkenin katıldığı Dünya Şampiyonasında şampiyonluğu ülkemize ve ilimize getiren Kağan Çıragöz, önceki gün şampiyonada kendilerine malzeme sponsoru olan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyaret ederek, hem teşekkür ettiler, hem de şampiyonluk kupası ile madalyasını sundular. 

Dünya şampiyonu Çal’da!
banner240

İstanbul’da gerçekleştirilen ve 52 ülkenin sporcularının katılımı ile yapılan Kickboks Gençler kategorisinde yaşı küçük olmasına rağmen Dünya Şampiyonu olan Kağan Çıragöz, şampiyona sırasında kendilerine sponsor olan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a yaptıkları ziyaret sırasında “spora katkılarından dolayı” teşekkür ederek, Dünya Kupasını ve madalyayı takdim etti. Sporcu Çıragöz “ Belediye Başkanımız Akcan sayesinde Dünya kupasına katıldık ve şampiyonluk ile geldik. Bize yaptığı yardımlarından, spora olan desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Akcan gibi spor tutkunu başkanlarımız sayesinde Dünya liglerinde daha iyi yerlere gelmemiz mümkündür” dedi.

Ziyaret sırasında çok duygulanan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, başarılı sporcuları desteklemeye devam edeceğini belirterek, “Genç sporcularımız Türkiye genelinde değil, Dünya genelinde yüzümüzü güldürüyorlar. Kağan Çıragöz kardeşimiz de bu başarılı gençlerimizden birisi. Sponsorluğum ile Dünya şampiyonluğunu getirmesine çok sevindim. Biz küçük bir belediyeyiz. Gücümüz yettiğince yeteneklerimizi destekliyoruz ve desteklemeyi sürdüreceğiz. Kendisini kutluyorum” dedi.

Maçtan önce kulüp antrenörü ve milli sporcu, aynı zamanda bir Çallı olan Kaan ÖZ le görüşen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Dünya Kupası için kulübe malzeme sponsoru olmuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER