banner249

Denizli’deki köpek vahşetinde flaş gelişme

Denizli’nin Çivril İlçesinde önceki gün bir köpeğin çuval içinde araba bagajına koyularak havasız kalması olayı yaşanmıştı.

Denizli’deki köpek vahşetinde flaş gelişme
banner240

Büyük tepki alan olayı gündeme taşıyan medyadan öğrenen çiftçi İbrahim Hayta durumun yanlış anlaşıldığını belirterek, “O köpeği evdeki köpeğime evde arkadaş olsun diye almıştım. Maalesef arabada unutunca da olanlar oldu. Yaşanan durumdan üzgünüm, olayda herhangi bir kastım olamaz” dedi.

,

Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan çiftçi İbrahim Hayta, “ Öncelikle olayın iç yüzünün bu şekilde olmadığını belirterek başlamak isterim. Kalp rahatsızlığımdan dolayı unutkanlık hastalığım da mevcuttur. Kendim köyde yaşayan ve hayvancılık yapan bir insan olarak hayvanlara zarar vermeyeceğimin altını defalarca çizmek isterim. Köpeği yol kenarında buldum ve evde küçük köpeğimiz var onunla arkadaşlık etsin diye eve getirmek istedim. Sonra bazı sebeplerden dolayı Çivril'e gitmek zorunda kaldım. Köpeği bagaja koymuş olduğumu tamamen unuttum. Sonra da olanlar oldu. Bir hayvana eziyet eden biri gibi lanse edilmem beni çok üzdü. Keşke böyle bir durum yaşanmasaydı. Fakat tekrar ediyorum rahatsızım bunu da Pamukkale Üniversitesi'nden alınan raporlarla ispatlarım. Eğer bu paylaşımı yapan kişi bunu sosyal mecrada paylaşmak yerine bana ulaşıp aklına gelen her şeyi tarafıma söylemiş olsaydı da hayvan sever biri olarak sakinliğimi koruyarak cevap verirdim. Konuyla ilgili hakaret içerikli yazılar yazan kişiler hakkında ilgili kurumlara suç duyurunda bulunacağım” diye konuştu.

KAYNAK: YEŞİLÇİVRİLHABER

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2017, 11:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER