banner249

Denizli’de Âşıklar Bayramı başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Denizli 6. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı’, bu akşam saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek ilk etkinlikle başlıyor. Etkinlik kapsamında kente gelen aşıklar Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Denizli’de Âşıklar Bayramı başladı
banner240

‘Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı’ nedeniyle 5'i Türk dünyasından olmak üzere Denizli'ye gelen 27 aşık, Denizli Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve konuk aşıklar katıldı.

Aşıklar adına konuşan Denizlili Ozan Nihat ise, Denizli'de bu geleneğin yerleşmesine büyük katkıda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından aşıklar kısa dörtlükler okuyarak ziyarete renk kattı.

PROGRAM 2 GÜN SÜRECEK
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı, bugün ve yarın yapılacak. Bu akşam saat 20.00'de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sahneye çıkacak aşıklar, yarın ise Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde çalıp söyleyecekler. İki gün sürecek ücretsiz etkinliklere tüm Denizlililerin davetli olduğu ifade edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER