banner249

Denizli’de güzelliğin adresi!

Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesi geçtiğimiz aylarda kapılarını Denizli halkına açtı. Kaliteden ödün vermeyen, uygun fiyat politikasıyla dikkat çeken, eğitimli, profesyonel estetisyenleriyle hizmet veren güzellik merkezi, Denizlili kadınların odak noktası haline geldi. Açılışa özel yüzde 40 gibi dev indirim fırsatı da açılışa özel Denizlili kadınları bekliyor.

Denizli’de güzelliğin adresi!
banner240

Mutlu değil misiniz? Kendinize zaman ayıramıyor, bakımsız mı hissediyorsunuz? Vücudunuz ile aranız son zamanlar da iyi değil mi? Kendinizi dinç hissetmiyor musunuz? Kötü mü besleniyorsunuz? ‘Off yine mi yaz geliyor.’ diye endişe mi duyuyorsunuz? Övgü cümleleri azalmaya mı başladı? Değişiklik mi yapmak istiyorsunuz? En önemlisi huzurlu olup çocuklarınıza, eşinize, ailenize ve çevrenizle, her güzel şey de olduğu gibi huzurlu bir ortam mı sağlamak istiyorsunuz?

Güzelleşmekse gayen; güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesi geçtiğimiz aylarda kapılarını Denizli halkına açtı.

22 yıllık tecrübe ve profesyonellikle kurulan Neslim Güngen (R) markası Denizli’de güzelleşmenin adresi oldu. Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider isimlerinden Neslim Güngen Güzellik Merkezi, özenle seçilmiş, eğitimli estetisyenleri ve markanın yüksek itibarı ile danışanlarının en etkili sonuçları elde etmesi ana hedefiyle, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyor.

HİZMET YELPAZESİ ÇOK GENİŞ

Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından birisi olan Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesinde; “Çatlak onarımı, incelme protokolleri, selülit paketleri, Whitness bölgesel beyazlatma, Pop up popo dikleştirme, Lenf drenaj, epilasyon, volume dudak, mikro kaş-pudralama kaş, kaş silme, eyeliner, dipliner, dudak renklendirme, kirpik lifting, ipek kirpik, kaş laminasyonu, saç vitamini, bbnes kalıcı fondoten, cilt bakımı, cilt yenileme protokolü, leke protokolü, skar protokolü, anti aging bakım, elektro terapi, manikür-pedikür, protez tırnak-kalıcı oje” gibi birçok alanda hizmet sunuluyor.

YÜZDE 40 İNDİRİMİ KAÇIRMAYIN

Geniş hizmet yelpazesiyle danışanlarına hizmet veren Denizli Neslim Güngen Güzellik Merkezi, hijyenik nezih bir ortamda, özenle seçilmiş, eğitimli, profesyonel estetisyenlerin hizmetleriyle öne çıkıyor. Açılışa özel indirimlerde Denizlili kadınları bekliyor. Öyle ki; yüzde 40 indirim imkanıyla danışanlarına büyük bir fırsat sunuluyor.

“KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ”

 ‘Kaliteden ödün vermediğimiz için başarılıyız’ diyen Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesi iş vereni Babadağ’lı Arzu Büyükkapucu, güzellik ve bakım denince akla gelen önemli bir marka olduklarını belirterek; kullandıkları cihazlarda teknolojiyi yakından takip ettiklerini, deneyimli kadroları, Sağlık Bakanlığı onaylı ürünleri, ruhsatlı merkezleri ile Denizlili kadınlara hizmet verdiklerini söyledi.

‘Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Fark yaratan bir güzellik merkeziyiz” diyen Büyükkapucu, ön araştırma yapıp metodun belirlendiğini, danışanların sağlığına ve görünüşe en iyi etkiyi sağlayacak yollar seçilerek hizmet sağladıklarını söyledi. Asla kaliteden ödün vermediklerini belirten Büyükkapucu, “Güzellik merkezimiz danışanlarımızın yüzde 100 memnuniyetini hedefleyerek hizmet veriyor. Açılışa özel yüzde 40 indirimli fırsatımızı da bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Denizlili kadınlarımızın bu fırsatı kaçırmamasını tavsiye ediyor, kahve içmeye tüm kadınlarımızı davet ediyorum. Şubemizden kadınlarımız, 05374363520 veya 0 258 242 01 01 telefon numaralarıyla rezervasyon yaptırabilir” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER