banner249

Denizli’de Anadolu Birliği Partisi rüzgarı!

Türkiye siyasi tarihine 2020 yılında giren Anadolu Birliği Partisi, Denizli merkez ve tüm ilçelerde teşkilatlarını tamamladı. Partinin Genel Başkan Yardımcılarından biri de Denizlili Kezban Yıldırım oldu. Yıldırım, ilçe teşkilat kongrelerinin 8 Haziran’da başlayıp 2 Temmuz’da tamamlanacağını açıkladı.

Denizli’de Anadolu Birliği Partisi rüzgarı!
banner240

Anadolu Birliği Partisi, Denizli İl Seçim Kurulu’ndan aldığı seçim takvimine göre il merkez ve ilçe kongre tarihlerini belirledi. Partinin iki numaralı ismi olan Genel Başkan Yardımcısı Kezban Yıldırım, Türk siyasi tarihine yeni bir soluk kazandırdıklarını söyledi.

Teşkilatların kurulmasının ardından İl Seçim Kurulu’na müracaat ederek 1. Olağan Genel Kurul seçimleriyle il ve ilçe yönetim kademelerini belirleyeceklerini ifade eden Yıldırım, büyük kongreye Genel Başkan Bedri Yalçın’ın katılacağını söyledi.

İLK KONGRE MERKEZEFENDİ İLÇESİ OLDU

Genel Başkan Yardımcısı Kezban Yıldırım, ilk kongrenin 8 Haziran günü Merkezefendi İlçe Kongresi olduğunu belirterek, ikinci kongrenin 11 Haziran günü Pamukkkale kongresi olacağını söyledi. Yıldırım, daha sonra sırasıyla 14 Haziran günü Kale, 16 Haziran Honaz, 18 Haziran Tavas, 19 Haziran Sarayköy, 21 Haziran Buldan ve 23 Haziran Güney İlçe Kongresinin yapılacağını sözlerine ekledi.

ÜRETMEDİKÇE BÜYÜMEK MÜMKÜN DEĞİL

Tüm ilçe kongrelerinin ardından 2 Temmuz’da büyük kongreye giderek İl Başkanlarını seçeceklerini ifade eden Yıldırım, “Kongrelerimizden güçlü bir şekilde çıkarak siyasete yepyeni bir soluk kazandıracağız. Partimizi Denizli’de en üst seviyede temsil etmenin gururunu yaşıyorum. Omuzlarımızdaki bu ağır yükü milletimizin refahı ve huzuru için tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Ülkemiz çok zorlu bir süreçten geçiyor. Yanlış ekonomi politikalarıyla dar gelirli vatandaşlarımız büyük ekonomik sıkıntılar çekiyor.

Üreten bir Türkiye değil tüketen ve her şeyi neredeyse ithal eden bir ülke konumuna geldik. Ancak herkes biliyor ki hazıra dağ dayanmaz. Çiftçimiz, sanayicimiz üretmedikçe ülkemiz nasıl kalkınacak, halkımız nasıl refah düzeyine ulaşacak. İşte bu noktada partimiz üretime dayalı politikalarıyla dikkat çekiyor. Her karış toprağımızı bile üretime açmalıyız ki  gelişmiş ülkelerle rekabet edebilecek duruma gelmeliyiz. Tarım da olduğu gibi ileri teknoloji hamleleriyle de dünyadaki yerimizi almalıyız. Tüm bunları gerçekleştirdiğimiz anda dünyanın en büyük ekonomileri arasında kendimize yer bulacağız” dedi.

Erol Uçkan


İletişim Hesapları

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER