banner249

Denizli İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu olağanüstü toplandı

Vali Ali Fuat Atik başkanlığında toplanan Denizli İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu sinema ve tiyatrolara giriş koşulları hakkında yeni kararlar açıkladı.

Denizli İl Umumi Hıfzısıhha Kurulu olağanüstü toplandı
banner240

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi Vali Ali Fuat Atik başkanlığında, COVID-19 tedbirleri hususunda olağanüstü toplandı.

Sinema salonları ve tiyatrolar için İçişleri Bakanlığının 20.08.2021 tarih ve 13441 sayılı Genelgeleriyle getirilen, hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi bulunmayan kişilerin sinema salonlarına kabul edilmemesi düzenlemesi ile Sağlık Bakanlığı Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde bu yerler için getirilmiş olan bir dolu bir boş koltuk uygulaması kaldırılmıştı.

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi ilgili kararı uygulamaya aldı. Buna göre; Sinema salonları ve tiyatrolar için Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberinde yer verilen mesafe koşulları dışında herhangi bir kapasite sınırlamasına gidilmemesine,Sağlık Bakanlığınca belirlenen bilimsel verilere göre hastalığı geçirmemiş veya aşılı olmayan durumunda olan kişilerin tiyatro ve sinema salonlarına girişlerinde negatif PCR testi ibraz etmelerine, aksi halde girişlerine izin verilmemesi uygulamasının aynı şekilde sürdürülmesine karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2021, 14:18

Denizli'nin nesi meşhur, Türkiye'nin en büyük 15. Büyük şehri olan Denizli, Pamukkale Travertenleri, Ağlayan Kaya Şelalesi, Antik kentleriyle meşhur olduğu kadar leziz mutfağıyla da adından söz ettiriyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER