banner249

Denizli ihracatçısına müjde

Denizlili ihracatçıların uzun zamandır beklediği   müjdeli haber geldi. İhracatçılar için büyük kolaylıklar ve avantajlar sağlayacak olan Eximbank’ın Denizli Şubesi yarın açılacak.

Denizli ihracatçısına müjde
banner240

Türk Eximbank Denizli Şubesi’nin açılışı yapılacak. Denizli ihracatçıları için büyük kolaylıklar ve avantajlar sağlayacak olan Eximbank’ın Denizli Şubesi, Denizli İhracatçılar Birliği hizmet binasında faaliyet gösterecek. Cuma günü saat 09.00’da yapılacak olan açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım da katılacak.

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Türk Eximbank’ın Denizli İrtibat Bürosu’nun Denizli Şubesi’ne çevrilmesinin ihracatçılar için çok büyük fırsat olduğunu ifade etti. Kocasert,“Türk Eximbank, Güney Kore Eximbank’ından sonra ihracatçısına en çok destek sağlayan 2. Eximbank konumunda. Eximbank’ın ilimizde şubeleşiyor olması şüphesiz ki, ihracatçılarımızın finansmana daha çabuk ve daha kolay erişimini sağlayacak. Denizli, Türkiye ihracatının en önemli aktörlerinden birisi konumunda ve yıllık ihracatımız 3 milyar dolara ulaşmış durumda. Denizli ihracatçısının, yeni imkânlarla birlikte ülkemiz ihracatına katkısını daha ileri boyutlara taşıyacağını düşünüyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER