banner249

Denizli Final Okulları’nda "Cumhuriyet” coşkusu

Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yılı Özel Denizli Final Okulları’nda coşkuyla kutlandı.

Denizli Final Okulları’nda "Cumhuriyet” coşkusu
banner240

Okulun konferans salonunda öğretmen, öğrenci, yönetici ve velilerin de izlediği Cumhuriyet Bayramı kutlama programı büyük alkış aldı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı büyük bir coşkuyla söylendi.

Denizli Final Okulları Müdürü Sadi Öztekin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Müdür Öztekin, “Denizli Final Okulları olarak Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olduğumuzu ve Cumhuriyete her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Tören daha sonra, Atatürk 'ün TBMM'de yaptığı konuşma katılımcılara dinletildi.

Program Cumhuriyetin 10, 50 ve 75. yıllarına vurgu yapılarak devam etti. Öğrencilerin hazırladığı dans ve koro eşliğinde söylenen coşku dolu marşlar programa renk kattı. Okul öğretmenlerinin hazırladığı programa öğrencilerin başarılı performansları imza atarken program, veliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

Etkinlik sonunda Müdür Sadi Öztekin, programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilere ve izlemeye gelen velilere ayrı ayrı teşekkür ederek, 23 Kasım'da düzenlenecek Özgür Bolat ve 6 Ocak'ta yapılacak Doğan Cüceloğlu veli seminerlerine velileri davet etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2017, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER