banner249

Denizli'de fedakar öğretmenler okul boyadı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde Özdemirci İlkokulu’nda görev yapan müdür ve müdür yardımcısı yaz tatilinde örnek bir davranışa imza attı. Fedakar öğretmenler sınıfları kendi elleriyle boyayıp, yeni eğitim-öğretim yılına hazırlıyorlar.

Denizli'de fedakar öğretmenler okul boyadı
banner240

Çivril İlçesi’ndeki Özdemirci İlkokulu’nda görev yapan idareciler ellerine aldıkları boya ve fırçalar ile duvarları boyayıp, okulun küçük onarım işlerini de kendileri yaparak okula yeni bir görünüm kazandırdı. 150 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulda görev yapan Özdemirci İlkokulu Müdürü Haydar Çetinel ve müdür yardımcısı Nebi Evliya, ellerine fırçayı alıp 4 sınıfı boyadı. Çivril ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan okulu iki yılda bir boyadıklarını belirten Çetinel, “Okula 11 yıl önce sınıf öğretmeni olarak atandım. 8 yıldır da müdürüm. Müdür olduktan sonra okulu kendim boyadım. 6 yıl önce müdür yardımcısı olarak atanan Nebi beyle birlikte yaz tatillerinde okulun sınıf ve öğretmenler odasını kendimiz boyuyoruz. Bu arada anasınıfının tabanları çok eskimişti. Geçen yıl ana sınıfının laminatlarını yardımcım Nebi Bey’le birlikte yeniledik. Öğretmenler odamız yoktu, geçen yaz boşta olan sınıfın birini komple elden geçirerek öğretmeler odası yaptık. İçine mutfak yaptık. Bilgisayar ve televizyon kurduk” dedi .

Okulun eskisine nazaran yapılan çalışmayla pırıl pırıl bir görünüme kavuştuğunu belirten Müdür Yardımcısı Nebi Evliya, tatil dönüşünde öğrencilerinin yeni bir okul ile karşılaşacağını dile getirdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER