banner249

DENİZLİ ÇÖZÜM KOLEJİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Denizli Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışmalarına 14 sporcu ile katılan Denizli Çözüm Koleji büyük bir başarıya imza attı. 11 sporcu bireysel derece almaya hak kazanırken, takımlarda da 7 derece alan Denizli Çözüm Koleji, bu yıl yapılan yarışlara damga vurdu.

DENİZLİ ÇÖZÜM KOLEJİNDEN BÜYÜK BAŞARI
banner240

Gençlik ve Spor Bakanlığının koordinesinde düzenlenen Okul Sporları yarışmaları farklı branşlarda devam ediyor. Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği, Denizli Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği yarışmalarında 74 sporcu pedal çevirdi. 
ÇÖZÜM KOLEJİ PODYUMU SÜSLEDİ
Merkezefendi Kültür Merkezi’nde oluşturulan parkurda kıyasıya yarışlar yapıldı. Yarışlara 14 sporcu ile katılan Denizli’nin öncü eğitim kurumlarından Çözüm Koleji’nin sporcuları yarışlara adeta ambargo koydu. Takımlarda 3 Denizli Birinciliği, 3 Denizli İkinciliği ve 1 Denizli Üçüncülüğü almayı başaran Çözüm Koleji, bireyselde ise 11 sporcu ile podyumu süsledi. Yarışlarda bisiklet sporunun sağlık, açısından önemine dikkat çekilirken, yarışlar sonunda dereceye giren okul takımları ve sporculara madalyaları törenle takdim edildi.

“SPOR VE SOSYAL ETKİNLİKLER BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Akademik eğitimin yanında sosyal faaliyetler ve spor aktivitelerine çok önem verdiklerini belirten Denizli Çözüm Koleji Kurucu Ortaklardan İsmail Kıyak, “Akademik başarının yanı sıra sosyal etkinliklerde bizim için çok önemli. Her yıl olduğu gibi bu yılda okul sporlarında ciddi başarılar elde etmeyi başardık. Spora ve sporcuya her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Kurum olarak spor faaliyetlerine de çok önem veriyoruz. Bu noktada da bizler üstümüze düşen görev ne ise yapmaya çalışıyoruz. Bisiklet İl Birinciliğinde mücadele eden öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başarıların devamının gelmesini diliyoruz. Bizler Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim’ sözlerini şiar edinerek yolumuza devam edeceğiz. Bu yıl okul sporlarında mücadele edecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BİREYSEL DERECE ALAN SPORCULAR
*Arda Pelek Yıldız    Erkek Dördüncülüğü
*Tanem Türköz-Yıldız     Kız üçüncülüğü 
*Ceylin Yalçınkaya     Yıldız kız Dördüncülüğü
*Ezel Sağlık         Genç B Kız birinciliği
*Nermin Kaplan     Genç B kız ikinciliği
*Fadime Ceyda Çalkın     Genç B kız üçüncülüğü
*Defne Özen         Genç B kız Dördüncülüğü 
*Utku Uzun         Genç B erkek Üçüncülüğü 
*Gülçin Çakır         Genç A kız Birinciliği
*Sudenaz Demiralay     Genç B kız İkinciliği
*Rümeysa Karaoğlan     Genç A kız Üçüncülüğü 

DERECEYE GİREN TAKIMLAR
*Genç B Erkek İl Birinciliği
*Genç A kız İl Birinciği
*Genç B kız il Birinciliği
*Küçük Kız il İkinciliği
*Yıldız Kız İl İkinciliği 
*Yıldız Erkek İl İkinciliği 
*Genç A Erkek İl üçüncülüğü

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER