banner249

Çivril'in pehlivanları Başkan Güven'le makamda buluştu!

Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, Güreş sporunun Çivril’de tekrardan canlanmasına katkısı olan Antrenörü Özgür Güllü, yardımcısı Ahmet Çelimli ve yaklaşık 25 gün önce kurduğu Çivril Belediyesi Güreş Kulübü pehlivanlarıyla makamında bir araya geldi.

Çivril'in pehlivanları Başkan Güven'le makamda buluştu!
banner240

Çivril Belediyesi, Denizli’de düzenlenen turnuvada takım halinde şampiyonluk kazanarak, 10 sporcusunu Türkiye Şampiyonasına göndermeyi başardı.

Güreş Kulübü pehlivanlarının ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Güven, "Türk Milletiyle Peygamber Sporu olan güreşimizin özdeş olduğuna değinerek, pehlivanlarımızın katıldıkları turnuvada ilçemize birincilikleri ile gurur yaşattı, bu haklı gurur ilçemize yaşatan pehlivanlarımıza teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." Dedi. Çivril ilçesinin, havası sert insanı mert pehlivanlarının geçen hafta Afyon'da 4 günlük eğitim ve kas gelişimi için kardeşçe kamp yapmasının dünya barışı açısından güzide bir örnek olduğunu dile getiren Başkan Güven, “Pehlivanlarımız bir araya geldiğinde dostluklar oluşuyor, düşmanlıklar ortadan kalkıyor. Eğitimlerinin yanında yaptıkları düzenli antrenmanlar, takım arkadaşlığı, birlikte mücadele etme kabiliyeti kazanan, geleceğe daha düzenli hazırlanan sporcularımız arasından ileride Çivril'imizi ulusal müsabakalarda temsil edecek başarılı sporcular da çıkacaktır." Diye ekledi ve pehlivanlarımıza hediyelerini takdim etti.

Çivril Belediyesi Güreş Kulübü  Antrenörünün de ilgisini çeken  Özgür Güllü  ziyarette sözlerini şu şekilde dile getirdi. "İleride Milli takım kadrosuna girmek ve Avrupa ile Dünya şampiyonalarında ülkemizi temsil etmek istiyor, gösterdikleri performansla daha fazla umut vaat ediyor, çocuklara sağlanan imkanlar ve destekleri için Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven’e teşekkür ediyorum." Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER