banner249

Çal’da can pazarı!

Denizli’nin Çal ilçesinde otomobilin traktörün taşıdığı dolu su tankerine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1’i ağır 4 kişi ise yaralandı.  

Çal’da can pazarı!
banner240

Kaza, Çal ilçesine bağlı İsabey Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; ailesiyle beraber eve gitmek için yola çıkan E.E. (20) idaresindeki 15 LD 363 plakalı otomobil, ana yoldan karşıya geçmeye çalışan E.E. kontrolündeki 18 AE 932 plakalı traktörün taşıdığı dolu su tankerine süratle çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçların hurdaya döndüğü kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine giden itfaiye ekipleri otomobilde sıkışan kişileri çıkardı. Otomobilden çıkarılan aynı aileden sürücü E.E., yolcu konumundaki  Mustafa Erkarslan (50), eşi E.E. (48), D.E. (27) ve traktörü sürücüsü E.E. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından araçlar yoldan kaldırıldı.

KAZADAN SONRA ACI HABER GELDİ

Ağır yaralı olan Mustafa Erkarslan, Denizli Devlet Hastanesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan Erkarslan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavisinin sürüdüğü öğrenildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER