banner249

Büyükşehir, Asri Mezarlık Kompleksi’ni tamamladı

Vatandaşların en acılı günlerinde de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce başladığı Asri Mezarlık Kompleksi'ni tamamladı. 2 bin metrekare alan içerisinde kurulan modern kompleks Denizlililere hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir, Asri Mezarlık Kompleksi’ni tamamladı
banner240

Denizli merkez ve ilçelerde bulunan binin üzerinde mezarlıkta hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Asri Mezarlık Kompleksi'ni tamamladı. Vatandaşların en acılı günlerinde de yanlarında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2 bin metrekarelik saha içerisine kurduğu kompleks ile Denizlililere daha modern şartlarda hizmet vermeye başladı. İdari bina, depo, bekleme salonları, toplantı odası, kayıt bölümü, acil müdahale odası, arşiv, gasilhane, morg ünitelerinin hizmet verdiği komplekste bina ve çevresi de görüntü sistemleri ile donatıldı. Denizli'nin en ücra köşesine kadar defin hizmetlerini ücretsiz olarak sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin "Alo 188" cenaze hizmetleri de komplekste hizmet veriyor.-

Büyükşehir 1.000'den fazla mezarlıkta hizmet veriyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehirin ardından sadece kent merkezinde değil 19 ilçe 622 mahallede de ücretsiz mezarlık hizmetleri vermeye başladıklarını söyledi. Vatandaşların bu manevi atmosferlerde olumsuzluk yaşamaması için olağanüstü gayret sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Şehrimizde binin üzerinde mezarlığın bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yürütüyoruz. Vatandaşlarımıza daha modern şartlarda hizmet verebilmek için Asri Mezarlık Kompleksimizi inşa ettik. Ebedi istirahatgahlarımızı manevi duygularımıza yakışır hale getirebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER