banner249

Başkan Zolan Bekillilerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Bekilli’de vatandaşlarla bir araya geldi. İlçede Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımları anlatan Başkan Zolan, “Bugün Bekilli’de nerede bir yatırım varsa orada büyükşehrin imzası var” dedi.

Başkan Zolan Bekillilerle buluştu
banner240

Bekilli’de Bükrüce, Gömce, Sırıklı, Poyrazlı, Kutlubey, Yeşiloba, Üçkuyu ve Bekilli Merkezde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Zolan, büyükşehir yatırımlarını anlattı. Bekilli’nin büyükşehir ile birlikte en büyük yatırımları aldığını kaydeden Başkan Zolan, “3 yıl önceki Bekilli ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hizmetlerin yapılabilir umudu her geçen gün artıyor. Burada yapılanlar vatandaşlarımız tarafından görüldükçe de bizlere olan inançları artıyor” şeklinde konuştu.

3 yıl önce büyükşehir sistemini anlatırken, “Denizli’den buraya nasıl hizmet gelecek?” diye sorulara maruz kaldıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Bugün nereye gidersek gidelim vatandaşlarımız iyi ki büyükşehir olmuşuz diyor” dedi.

“KAPASİTEYİ YAKLAŞIK 17 KAT ARTTIRDIK”
Bekilli’de yapılan işlerin altında büyükşehir imzasının olduğunu vurgulayan Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü; “Bekilli’de nerede bir şantiye var büyükşehre ait. Bütün mahallelerimizde kilit parke taşı döşeme işleri başlıyor. Artık kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek. Alt yapısıyla üst yapısıyla arıtma tesisleriyle, su deposuyla Bekilli’yi baştan aşağıya yenileyeceğiz.” İlçede ihtiyaç olan su depolarını tamamlayıp hizmete soktuklarını kaydeden Başkan Zolan, “Bekilli’de daha önce 150 tonluk su deposu vardı. Şimdi bir 500 tonluk bir de 2 bin tonluk su deposu var. Biz kapasiteyi yaklaşık 17 kat arttırdık. Altyapı anlamında birçok hizmet yapıyoruz. Bekilli’nin arıtma tesisi de bitmek üzere. Bunu kim yaptı? Büyükşehir yaptı” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER