banner249

Başkan Akyol’dan Tavaslılara müjde!

Denizli’de Tavas ilçesinde yapımına başlanan TOKİ konutlarında sona gelindi.

Başkan Akyol’dan Tavaslılara müjde!
banner240

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçeye değer katacak yeni yaşam alanlarının oluşturulduğun söyledi.

Tavas ilçesinde yeni yaşam alanları oluşturacak TOKİ konutlarında son aşamaya geldi. Kızılcabölük ve Yenimahalle’de 112’şer konut ve birer işyeri tamamlanmak üzere. TOKİ konutlarıyla birlikte altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor.

“TAVAS HIZLA GELİŞİYOR”

Tavas’ın hızla geliştiğini belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Biz göreve geldiğimiz ilk gün, plan ve projelerimizi belirledik ve o doğrultuda hareket ettik. Bunlardan en önemlisi de kurumlarla koordineli çalışıp, Tavas’ın yıllardır süren temel ihtiyaçlarını belirleyerek hepsini kısa vadede bitirmekti. Gayretlerimizin meyvelerini birer birer toplamaya başladık” dedi.

“EV SAHİBİ OLACAKLAR EN KISA ZAMANDA SICAK YUVALARINDA”

Başkan Akyol, " TOKİ ile birlikte Tavas'ta yeni bir pencere açıyoruz. Ev sahibi olmayan alt gelir grubu vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacak. Yine 3+1 sosyal konutlarla da vatandaşlarımız, kendi bütçelerine uygun ev sahibi olabilecekler.TOKİ projemizle, peyzajıyla, mimarisiyle, sosyal donatılarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan, aynı zamanda ilçemize değer katacak yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak. Tavaslılara şimdiden hayırlı uğurlu olsun "diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 16:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER