banner249

Akşener hükümete Denizli'den yüklendi

 İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilk mitingini Denizli’de gerçekleştirdi. Mitinge Ege Bölgesi ve Çanakkale gibi illerden otobüslerle insan taşındı.  

Akşener hükümete Denizli'den yüklendi
banner240

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Denizli’nin Sarayköy ilçesi ziyaretini geniş katılım olacağı gerekçesiyle il mitingine çevirmişti. Akşener’in Denizli’deki mitingi bugün 29 Ekim Bulvarında gerçekleşti. Saat 14.00’da başlayan mitinge Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve parti üyeleri katıldı. Miting alanı yakınların farklı il plakalarının bulunduğu otobüsler dikkatlerden kaçmadı. Akşener’in ilk mitingine Ege Bölgesi illeri başta olmak üzere Antalya, Afyonkarahisar ve Çanakkale gibi illerden de insan taşındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır eleştiriler

Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz uygulamasına yönelik ekonomik yaklaşımlarını sert bir dille eleştirdi ve “Bir çocuğun bile tek seferde anladığını, bu ülkenin başındaki sayın Erdoğan, nedense on seferdir anlamıyor. Her seferinde çarpılıyor; ama yine de gidip o parmağı, o prize sokuyor. Ya zeka sorunu var, ya da niyeti kötü. Bunun başka bir açıklaması yok” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER