banner249

Zabıta teşkilatı 191yaşını kutluyor

Zabıta teşkilatının 191. kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Zabıta teşkilatındaki personelin gece gündüz demeden çalıştığını belirten Başkan Zolan, “Sizler bizim gözümüz kulağımızsınız” dedi.

Zabıta teşkilatı 191yaşını kutluyor
banner240

Zabıta Teşkilatı 191. Kuruluş yılını kutluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’da Zabıta Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, daire müdürleri ve personel katıldı.  Özkan Tosun, “Biz bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın, huzur mutluluk ve esenliği için gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilatımızın 191. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle de sizi ziyaret ederek vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.

‘Zor bir görev icra ediyorsunuz’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Zabıta teşkilatının 191. yıl dönümü. Neredeyse 2 asra yaklaşan bir süreçte Zabıta teşkilatı ülkemizde hizmet veriyor. Denizli Belediyesi kurulduğu günden bugüne de zabıta hizmetleri verilmeye devam ediliyor.  Her geçen gün daha nitelikli, daha güzel; insanlarımızın mutluluğu için, sağlığı için çalışıyorsunuz. Esnafımızla birlikte onlarla ortak hareket ederek bizim gözümüz ve kulağımız oluyorsunuz. Zabıtada çalışan bütün personelimiz gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Ben sizlere teşekkür ediyorum. Zaman zaman zorluklar yaşıyorsunuz. Zor bir görev icra ediyorsunuz. Hiçbir zorluk işin önüne geçemez. Sonucunda doğruya ulaşıyorsak yapılması gerekiyor. Sizler de bunun için bugüne kadar gayret gösterdiniz. Kazasız belasız güzel işlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Zabıta Haftası kutlu olsun. Bize vatandaşlarımıza hizmet etmek yakışır. Sadece ve sadece hizmet etmemiz lazım. Vatandaşın derdine derman olmak gerekir. Bunun için hep beraberiz ve bu görevlerdeyiz. Bu görevleri bugüne kadar yapmak için en iyi şekilde gayret ettik ve bundan sonrada gayret edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER