banner249

Yeni  otogar ilçeye çok yakıştı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçelere kazandırdığı modern terminal binaları tek tek hizmete giriyor. Bu kapsamda hizmete giren Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Yeni  otogar ilçeye çok yakıştı
banner240

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte kent genelinde dev yatırımlara imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de ihtiyaçlarına yönelik modern tesisler kazandırıyor. Bu kapsamda ilk olarak Sarayköy ilçesine modern bir terminal binası kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Çal ve Honaz ilçesine de modern otogarlar inşa etti. Toplamda 550 metrekare kapalı alana inşa edilen Çameli İlçe Otogarı bölge halkına hizmet vermeye başladı. Modern tesiste bilet satış ofisleri, yolcu bekleme alanı, kafeterya, mescit, teras ve kahvehane yer alırken, Çameli İlçe Otogarı'nın ilçeye çok yakıştığını söyleyen Çamelililer, yapılan yatırımlar için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

"Çameli istedi, biz yaptık"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli’de en büyük ihtiyaçlardan birinin otobüs terminali olduğunu, vatandaşların ve kendisinin ilçeye modern bir tesis kazandırmayı çok arzu ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, " Modern bir terminal binasını, Çameli istedi, biz yaptık. Şükürler olsun güzel bir tesis kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz söz verdik mi ne pahasına olursa olsun o sözü yerine getiririz. Milletimizin emanetini, bize duyduğu güveni hakkıyla yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Hemşerilerim güle güle kullansınlar, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Vatandaşlar ne dedi?

Burhan Sönmez (56): Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan'a, Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a, Çamelimize böyle güzel hizmet gösterdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çameli Otogarı’nda değişim şart oldu, eski garajımız küçük bir yerdi. Garaj diye bir şey yoktu, bir yazıhanemiz vardı. Şimdiki bu yatırımından dolayı Osman Zolan Başkanımızın ellerine sağlık, Allah nice ömürler versin.

Mehmet Akdağ (58): Osman Başkanımdan Allah razı olsun. Kilit parke taşından pek çok hizmete kadar, aklına ne gelirse Büyükşehir Belediyesinin çok büyük hizmetleri var. Bugüne kadar otogarımız olmadı. Şu an da yeni otogarımız hakikaten çok güzel oldu.

Mustafa Çonaş (48): Burası ilçemiz adına yapılacak en güzel işlerden birisiydi. Daha önce bakkal dükkanı gibi bir garajımız vardı. Yolcular nerede duracağını bilmez haldeydi. Şimdi sağolsun Osman Başkan, Cengiz Başkan ilçemize çok güzel hizmet getirdiler. Allah Osman Başkan'a uzun ömürler versin. Çameli’ye alt yapısından üst yapısına kadar,  yapılan hizmetlerden Çameli halkı olarak çok memnunuz.

Akif Altın (54): Yeni garajımızın yapılmasından memnun olduk. Tozdan, dumandan kurtulduk. Şimdi ilçemize yakışan belirli güzel yerlerimiz var. Emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.

Şeref Akşit (57): Yıllarca Çameli’de otogar yoktu. Otobüslerin nereden gittiği belli değil, çamurun içinde üstü açık elinde çantalar yerdeydi. Osman Başkandan Allah razı olsun. İç, dış dizaynı çok güzel. Kapalı peron yapmış, Allah razı olsun. Çameli’de çok güzel hizmetler yapılıyor. Büyükşehir olduğumuzdan bu yana köylerimize de çok güzel hizmetler geliyor, Osman Zolan’dan çok memnunuz.

Selahi Öğüt (49): Öncelikle Cengiz Başkanımıza ve Osman Zolan Başkanımıza binlerce teşekkürlerimi sunarım. Bu adamlar olmasaydı Çamelimiz ne yol görürdü, ne su görürdü ne de bir garaj. Sulama, kapalı pazar yerleri, düğün salonları yapılan hizmetlere kelimeler yetmez. Osman Zolan Başkana çok teşekkür ediyorum. Allah O'nu bizim başımızdan eksik etmesin.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER