banner249

“Vatandaşlarımızın mutluluğuna mutluluk katacağız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak ve Bozkurt ilçelerini ziyaret etti. 

“Vatandaşlarımızın mutluluğuna mutluluk katacağız”
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsımda Çardak ve Bozkurt’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Zolan ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin Bozkurt ilçesinde düzenlediği ve Çardak ile Bozkurtlu çocukların katıldığı Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği alanını ziyaret etti. Başkan Zolan daha sonra Bozkurt’un Yenibağlar, Çambaşı, Cumalı ve İnceler Mahallesi’nde vatandaşlar ile kucaklaştı. Bozkurt’un ardından Çardak ilçesine geçen Başkan Zolan’a burada Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk eşlik etti. Çardak’ın Söğüt, Beylerli, Çaltı ve Gölcüklü Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Zolan, onların dertlerini dinleyerek sohbet etti.

“Hizmet etmenin şerefini ve onurunu yaşıyoruz”
Başkan Zolan, “Allah’ın izni ile hem hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz, hem de Türkiye’de istikrarı sağlayacağız. Dünya devletleri karşısında sapasağlam duracağız. Bizler sizlere hizmet etmenin şerefini ve onurunu yaşıyoruz. Hayal bile olmayan, yapılamaz denilen eserleri yapmayı sürdürüyoruz. İlçelerimizin öncelikli ihtiyaçlarından olan alt yapı hizmetlerini yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sonrasında üst yapı ile birlikte hiç kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek. Vatandaşlarımızın mutluluğuna mutluluk katacağız. Allah’ım bize sağlık sıhhat verdiği sürece bunu yapmaya devam edeceğiz. Üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey yoktur” dedi.

“Mevcut sistemde tıkanmalar yaşanıyordu”
Türkiye’de huzur ve istikrar olması gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referanduma değinerek, “Dünya o kadar hızlandı ve farklı boyutlara geçti ki mevcut sistemde tıkanmalar yaşanıyordu. Bir ileri iki geri gidiyorduk. Türkiye bunu geçmişte çok yaşadı. Yeni sistemle inşallah ülkemiz bunların tamamını geride bırakacak. Bizler milli menfaatlerde her zaman bir arada olalım istiyoruz.”
 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2017, 17:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER