banner249

Uz, Tavaslılar ile bir araya geldi

Tavas ilçesinin Kızılcabölük kasabasında iş adamı Tahir Örikli’nin verdiği iftar yemeğine katılan MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, kıraathane de vatandaşlar ile bir araya gelerek Cumhur İttifakını anlattı.

Uz, Tavaslılar ile bir araya geldi
banner240

“BİRÇOK KONUYA ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ”

Çiftçiden esnafa birçok konuya çözüm üreteceklerini söyleyen Milletvekili adayı Mehmet Uz , “ Biz yerli ve milli konularda her türlü sorunu çözeceğimiz seçim beyannamesini vatandaşımıza sunduk. Cumhur İttifakı olarak ta Ak Parti ile birlikte bu konulara ortak çözümler üreteceğiz. Bu ittifak halkın refahı için. Biz muasır medeniyetler seviyesinden de yukarılara kurduğumuz bu birliktelik sayesinde yükseleceğiz ”dedi.

“OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUM”

Kızılcabölükspor hakkında da açıklamalar yapan Uz , “ Denizlispor ve Kızılcabölükspor şehrimizi profesyonel liglerde temsil eden iki futbol kulübü, Bir ilçenin kasabası olarak bu başarıyı yakalamak ve iki sene üst üste 2.ligin kapısından dönmek oldukça olağan üstü bir durum. Hem Denizlispor hem de Kızılcabölükspor’a yardımlarımız devam edecektir onlar şehrimizin birer markası” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER