banner249

Uz: ‘’Gümbür gümbür geliyoruz’’

Seçim çalışmalarına devam eden MHP’nin genç Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Kaleiçi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve ürettikleri çözümler hakkın da bilgiler verdi.

Uz: ‘’Gümbür gümbür geliyoruz’’
banner240

Vatandaşların sorunlarını dinleyerek onlar için ürettikleri çözümü anlatan Uz, “ Kimsenin şüphesi olmasın gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

“BU KONULARIN DAHA ADALETLİ OLMASI LAZIM”

Kaleiçi çarşısında kurulan pazardaki esnafları ziyaret ettikten sonra dükkânları da tek tek gezerek vatandaşlar ile sohbet eden Uz, esnafın sorunlarını dinleyerek onlara çözümler noktasında bilgiler verdi. Uz,” AVM’de ki esnaflara tanınan bazı haklar maalesef sizlere tanınmıyor. Bu konuların daha adaletli olması ve tüm esnafın aynı şartlarda ticaretini sürdürmesi gerekiyor ”dedi.

“GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”         

MHP bitti söylemine de sert sözlerle cevap veren Mehmet Uz ,” MHP kurulduğundan bu yana vatan için canla başla mücadelesini sürdüren bir ideoloji partisidir. MHP bitti gibi söylemleri yapan, iftira atan cümbüş ittifakının mensupları unutmasınlar bu Parti bir dava partisidir. Başbuğun öz evlatları davasından asla dönmezler. Bizim davamız Türkiye davasıdır. Türkiye’yi ilelebet huzura, mutluluğa ve refaha ulaştırma davasını yürüten bir siyasi harekettir. Asil Türk mensupları var oldukça da ölmez bu hareket bitmez bu dava. Kimsenin şüphesi olmasın gümbür gümbür geliyoruz “ ifadelerini kullandı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER