banner249

Uz, gençlerle omuz omuza

24 Haziran seçimleri öncesi ziyaretlerine devam eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz’a gençler büyük ilgi gösterdi.

Uz, gençlerle omuz omuza
banner240

Honaz ve Pınarkent’te vatandaşlar ile bir araya gelen Uz’a ilk kez oy kullanacak olan seçmenler büyük ilgi göstererek ilk oylarını MHP’ye vereceklerini söylediler. Gençler ile uzun uzun sohbet eden Uz,” Sizler bizim geleceklerimizsiniz. Bu kapsamda partimizin seçim beyannamesinde sizlerin daha iyi bir geleceğinizin olması için birçok önerge mevcut. Bizlere destekleriniz önemli. Biz sizlerin öz abisi olarak meclise gideceğiz ve sizlerin tüm sorunlarını çözeceğiz “ dedi.

“OMUZ OMUZA MECLİS KAPISINDAN GİRECEĞİZ”

Gençlere birde vaatte bulunan Mehmet Uz,” Eğer halkımız bizleri layık görürse meclise giderken bir gurup genç ile birlikte gideceğim. Onlarla birlikte omuz omuza meclis kapısından birlikte gireceğim. Daha sonra ise o mecliste onların sorunlarını çözmek adına mücadele edeceğim” dedi. “DENİZLİ’NİN İKİ DEĞERLİ İNSANI” Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu ve İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i de makamlarında ziyaret eden MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Denizli’nin iki değerli insanını ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadığını ve Denizli için yaptıklarının çok kıymetli olduklarını bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediğini ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER