banner249

Uz'dan anlamlı ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Uz,  Huzur Evini ziyaret ederek burada yaşamını sürdüren vatandaşlar ile bayramlaştı.

Uz'dan anlamlı ziyaret
banner240

Ramazan Bayramı sebebiyle MHP İl binasında gerçekleşen bayramlaşma merasiminin ardından seçim ekibi ile birlikte Denizli Huzur Evine giderek burada yaşayan insanlar ve personeller ile bayramlaşan Uz, Böylesine anlamlı bir günde burada yaşayan insanların hayır duasını almanın çok önemli olduğunu söyledi.

Memleketimizin genci de yaşlısı da çok kıymetli diyen Uz,” Geçmişten bugüne bu ülkeyi sevmenin yaşı olmadı olamaz. Bu ülke zor zamanlarını genci yaşlısı birlikte olarak üstesinden gelindi. Böylesine anlamlı bir günde ülkemizin yaşlı vatandaşlarının kıymeti iyi bilinmeli. Onlar sadece bayramlarda değil her zaman anılmalı ve hatırlanmalıdır. Bugün Türkiye Cumhuriyeti hala dimdik ayaktaysa şuan yaşlı vatandaşlarımızın eskiden vermiş olduğu hizmetler sayesindedir. İleri zamanlarda ayakta duracaksa da şimdi bizlerin vereceği hizmetler sayesinde ileride ayakta duracaktır ”dedi.

Ramazan Bayramında her yıl olduğu gibi MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz önce Babaannesi ve Halası ile bayramlaştı hayır dualarını aldıktan sonra seçim çalışmalarına devam etti.
 Ramazan Bayramı ile ilgili açıklama yapan MHP Denizlu Milletvekili Adayı Mehmet Uz, manevi iklimin, toplumsal dayanışmanın ve zorda kalanları hatırlamanın eşsiz fırsatlarını sunan Ramazan ayını geride bırakarak yeni bir bayrama daha ulaşıldığını ifade etti.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, küçüklerin hatırlandığı, büyüklerin sayıldığı, kucaklaşmanın, kavuşmanın ve buluşmanın millet fertlerinde davranış haline geldiği bayramların, milletin kültür hayatındaki öneminin büyük olduğunu vurguladı. Uz, vatandaşlar  arasında güzel dileklerin ve hayırlı temennilerin karşılıklı olarak sunulduğu mana yüklü günlerdeki hoşgörünün, anlayışın ve vefanın yılın her anında da görülmesine ve gösterilmesine çok ihtiyaç bulunduğunun tartışmasız bir gerçek olduğunu belirtti.

Uz mesajına şu sözlerle devam etti ,” Kardeşliğin yok olmaya yüz tuttuğu, birlik ve beraberliklerin kaybolmaya başladığı, Yaşadığımız coğrafyada her geçen gün gelecek korkusu yaşadığımız, dış güçlerin baskısıyla beka sorununun yaratıldığı; güzel Ülkemizin Dünyanın parlayan yıldızı, 1000 yıllık kardeşliğimizin yeniden hayat bulması, tuttuğumuz oruçların ve Hayır-Dualarımızın kabul olması temennisiyle, Denizlili hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutlar, Türk-İslam alemine hayırlar getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER