banner249

Ünlü programda araç Denizlili çift kazandı

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Yaparsın Aşkım’ adlı yarışma programına katılan Denizlili Avşar çifti, şişeleri birer birer devirip, 100 bin Liralık arabayı kazandı.

Ünlü programda araç Denizlili çift kazandı
banner240

İlker Ayrık’ın sunduğu ‘Yaparsın Aşkım’ isimli yarışma programına katılan Denizlili Cemile-Nejdet Avşar çifti, evlenme hikayeleriyle de izleyicileri gülümsetti. Öğretmen olan Cemile Avşar ile gündüz adliyede çalışan, akşamları ise müzisyenlik yapan eşi Nejdet Avşar’ın yolları, 24 yıl önce pidecide kesişmiş. Yarışmaya başlarken nasıl tanıştıkları sorusuna yanıt veren Cemile Avşar, bakın neler anlattı: “Ben öğretmenim. Öğle yemeklerinde pideciye gidiyoruz bir arkadaşımla. Nejdet de yan taraftaki lokantaya gidiyormuş. Güler yüzlülüğümle dikkatini çekmişim. Açılamamış, beni birkaç ay takip etmiş. Nejdet, Çallı ve tatilinde oraya gidiyor. Ben de akrabamızın düğünü için Çal’a gitmiştim. Beni görünce ‘gözüme kestirdiği kız benim hemşehrim’ demiş. Düğünde org çalıp, gece boyunca bana şarkılar söyledi. Bu arada yakınlaşmak için kamera çekimine başladı. Ama gelinle damadı değil hep beni çekmiş. Düğün sonrası Tavas’a döndük. Grand tuvalet giyinip pideciye geldi. Ben şok. Yanıma yaklaşıp beni Çallı sanarak ‘iyi günler hemşehrim’ dedi. ‘Çallısınız değil mi?’ diye sordu. ‘Hayır Çivrilliyim’ dedim. Evli olup olmadığımı sordu. ‘Bekarım’ deyince damdan düşer gibi ‘benimle evlenir misin?’ dedi. Daha sonra yeniden öğle yemeğinde bir araya geldik. Teklifini kabul ettim.

FİNALDE ARTVİNLİ ÇİFTLE YARIŞTILAR

Yarışmada rakiplerini eleyen Denizlili Cemile-Nejdet Avşar çifti ile Artvinli Fatma-Sedat Merttürk çifti, finalde 100 bin Liralık araba ödülü için yarıştı. Sıra sıra dizili şişeleri ipe bağlı topla devirme şeklindeki mücadelede, Cemile Avşar ile Fatma Merttürk yarıştı. Kazanan Merttürk oldu. İkinci etapta ise Nejdet Avşar ile Sedat Merttürk yarıştı. Rakibini geride bırakan Denizlili Nejdet Avşar, durumun 1-1’e getirdi. Finalde ise nefesler tutuldu ve son atışı yapan Nejdet Avşar, skoru 7-5’e getirerek 100 bin Liralık araba ödülünü kazandı.

ÖNCE TUR ATACAKLAR, SONRA SATACAKLAR

İlker Ayrık’ın ‘arabayı ne yapacaksınız?’ sorusuna Avşar çifti, “Arkasına ‘Yaparsın Aşkım’ yazdırıp tur atacağız. Sonra da 100 bin Lira kredi borcumuzu ödemek için satacağız” yanıtını verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER