banner249

Turnuva başkanın santrası ile başladı

Sarayköy Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Turnuvası’nda heyecan başladı. Turnuvada ilk maç Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın topa vuruşu ile başladı. Başkan Özbaş, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirterek tüm takımlara başarılar diledi.

Turnuva başkanın santrası ile başladı
banner240

Sarayköy Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla liseler arası Gençlik Turnuvası düzenlendi. 14 takımın mücadele edeceği turnuva maçı öncesi Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Gençlik Merkezi’nde sporcularla bir araya geldi.

Tüm takımlara başarılar dileyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi liseler arası düzenlediğimiz Gençlik Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim.  Centilmenlik çerçevesinde güzel müsabakalar umut ediyorum” dedi.

Her zaman sporcunun yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Özbaş, “ Turnuvamıza oldukça yoğun bir katılım var. Güzel bir organizasyona başlıyoruz. Bu etkinliğimizde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sarayköyümüzde birbirinden güzel etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş,  Belediye Halı Saha Tesislerinde oynanan Bıçak Kafilesi ve Zirve Spor maçının başlama vuruşunu yaparak turnuvayı başlattı.

İLK GÜN 22 GOL
Büyük heyecanın yaşandığı müsabakaların ilk günü Bıçak Kafilesi- Zirve Sporu 10-0 yenerken, Menderes Gücü- S A L F.C Sporu 7-5 yenerek tur atladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER