banner249

Tüm minikler Forum Çamlık’ta eğlenceye davetli

C'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, 27-28 Nisan Cumartesi ve Pazar günlerinde minikleri birbirinden eğlenceli etkinliklerde ağırlayacak. 27 Nisan Cumartesi günü kendi yazdığı çocuk şarkılarını interaktif oyunlar eşliğinde sahneleyen Onur Erol, miniklere özel bir konser için sahnede olacak. Aynı gün Doğa Koleji işbirliğiyle gerçekleştirilecek yüz boyama etkinliği, maske ve rüzgar gülü yapım atölyelerinin yanı sıra Forum Çamlık Çocuk Kulübü de keyifli programıyla çocukları ağırlayacak.

Tüm minikler Forum Çamlık’ta eğlenceye davetli
banner240

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 27-28 Nisan Cumartesi ve Pazar günleri minik misafirlerini keyifli etkinliklerde ağırlayacak.

27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak Onur Erol konserinde hep beraber şarkılar söylemek ve interaktif oyunlarla sosyalleşme imkanı bulmak isteyen çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek konsere katılabilecek. Aynı gün Doğa Koleji standına ev sahipliği yapacak Forum Çamlık, minik ziyaretçilerini 11.00 – 18.00 saatleri arasında yine ücretsiz gerçekleştirilecek yüz boyama etkinliği, maske ve rüzgar gülü yapım atölyelerinde ağırlayacak. Forum Çamlık Çocuk Kulübü’nün sunduğu eğlenceli programın yanı sıra konser ve atölyelerde eğlenmek, keyifli ve verimli bir hafta sonu geçirmek isteyen tüm çocuklar Forum Çamlık’a davetli!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER