banner249

Tüm çocuklar haftasonu, Forum Çamlık eğlenceler şatosu’nda buluşuyor!

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, minik misafirlerini her hafta sonu Eğlenceler Şatosu’nda gerçekleştirdiği birbirinden keyifli etkinliklerde ağırlıyor. 19-20 Ocak’ta sahnelenecek masal oyun Portakallı Kek ve Kurtçuk’u izlemek, 26-27 Ocak’ta gerçekleştirilecek atölye çalışmalarına katılmak isteyen tüm çocuklar, Forum Çamlık’a davetli!

Tüm çocuklar haftasonu, Forum Çamlık eğlenceler şatosu’nda buluşuyor!
banner240

Denizlililerin buluşma noktası Forum Çamlık, minik misafirlerini her hafta sonu gerçekleştirdiği birbirinden keyifli etkinliklerde ağırlamaya devam ediyor.

19 – 20 Ocak 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Forum Çamlık’ı ziyaret eden çocuklar, masal oyun konseptiyle ücretsiz sahnelenecek Portakallı Kek ve Kurtçuk isimli oyunu izleme imkanı bulacak, 26 – 27 Ocak 2019 hafta sonunda ise yaratıcı atölye çalışmalarıyla keyifli ve verimli zaman geçirme fırsatı yakalayacak.

Her hafta sonu ücretsiz gerçekleştirilen atölye çalışmalarına ve oyunlara katılmak isteyen Forum Çamlık ziyaretçisi çocukların, hafta içi günlerde danışma biriminden kayıt yaptırmaları yeterli oluyor. Bugüne dek binlerce çocuğu hem yaratıcı hem eğlenceli Çocuk Kulübü etkinliklerinde ağırlayan Forum Çamlık, hafta sonlarına keyif katmak isteyen minikleri yıl boyu gerçekleştireceği etkinliklere bekliyor!

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER