banner249

Tiyatro tadında Başkan Zolan ile muhabbet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem Projesi kapsamında düzenlenen “Tiyatro Tadında Başkan ile Muhabbet” adlı programa katıldı. Vatandaşlarla “Kavuklu ile Pişekar” oyununu izleyen Başkan Osman Zolan, oyunun ardından mahalle sakinlerinin dertlerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Tiyatro tadında Başkan Zolan ile muhabbet
banner240

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi kapsamında “Tiyatro Tadında Başkan ile Muhabbet” adlı program başlattı. Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi’nde yapılan programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel ve mahalle sakinleri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneye aldığı “Kavuklu ile Pişekar” oyunu izleyenlere keyifli anlar yaşatırken, Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler de oyunu vatandaşlarla birlikte izledi.

“FATİH MAHALLEMİZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ, EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR”

Oyun bitiminde bir konuşma yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Benim Mahallem projesinin her geçen gün büyümeye ve etkinliğini artırmaya devam ettiğini söyledi. Başkan Osman Zolan, “Şükürler olsun, şehrimiz daha güzele ve daha iyiye gidiyor. Fatih Mahallesi artık altyapısıyla, üst yapısıyla, kapalı pazaryeriyle, doğalgazıyla her türlü imkana kavuştu. İnşallah daha büyüyecek ve daha güzel olacak. Fatih Mahallemiz her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyor” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Osman Zolan, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyerek bir süre sohbet etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER