banner249

Tavas Belediyesi gönülleri kazanıyor

Tavas Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak kurulan iftar çadırları, Ramazan Ayının ilk gününden bu yana yüzlerce kişiyi ağırlamaya devam ediyor. Her gün bir mahallede gönül sofrası kuran Tavas Belediyesi kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunu en üst seviyede tutuyor.

Tavas Belediyesi gönülleri kazanıyor
banner240

Akyar mahallesinde kurulan iftar çadırında konuşan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Vatandaşlarımızın hem iftar sofralarına hem de gönül sofralarına misafir oluyoruz. Hizmetkâr olduğumuz vatandaşlarımızla her zaman birlikteyiz. Ramazan ayı boyunca iftar ve teravihlerde mahalle sakinlerimizle birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde gönül bağları oluşturuyoruz. Bugün yeni yapmış olduğumuz Kapalı Pazar yerinin açılışını da bu bereketli günde yaptık. Ramazan Ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ederim” dedi.

Tavas Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Ahmet Yıldıztepe, “Mahallemize kazandırılan çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz Kapalı Pazar Yerimizin mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ramazan Ayının tüm İslam Alemine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarı Ahmet Yıldıztepe tarafından verilen iftar yemeğine Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER