banner249

Tataristan heyeti ADM’yi ziyaret etti

Ülkemizin enerji devleri arasında yer alan ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım, Tataristan Enerji Kurumu Yetkililerini ağırladı. İki ülkenin enerji sektörünün yapısı ve teknolojik altyapının ağırlıkla görüşüldüğü ziyaretten Tatar Heyet memnun ayrıldı.

Tataristan heyeti ADM’yi ziyaret etti
banner240

Hafta başında Denizli’ye gelen 18 kişilik heyet üç gün boyunca ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri tarafından misafir edildi. ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri, ziyaret süresince heyete ülkemizdeki elektrik dağıtım sistemi ve sektöre yönelik detaylı bilgiler verdi. İlklere imza atan ve büyük projelerle adından sıkça söz ettiren ADM Elektrik Dağıtım ve GDZ Elektrik Dağıtım yetkilileri hem sektörü, hem de bölge özelindeki projelerin detaylarını Tataristanlı misafirleriyle paylaştı.

Sektöre ve gerçekleştirilen projelere yönelik sunumların ardından gerçekleştirilen saha ziyaretlerinde elektrik dağıtım sistemine ait önemli noktalar incelenirken, Tataristan’dan gelen enerji kurumu yetkilileri özellikle saha çalışmalarıyla ilgili konulara büyük ilgi gösterdi. Ziyareti tamamlayan heyet bölgeden büyük bir memnuniyetle ayrılırken ülkeler ve gruplar arasındaki işbirliği sürecinin gelişerek devam etmesi bekleniyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER