banner249

Şükran ve minnetle anıyoruz

Şükran ve minnetle anıyoruz
banner240

Denizli Valisi Hasan Karahan: Cumhuriyetimizin kurucusu, eşsiz komutan ve büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80’inci yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.  

Milletimizle birlikte 1919’da başlattığı büyük mücadeleyi 1923’te Cumhuriyetimizi kurarak zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, büyük başarıları ve milletimize çizdiği çağdaş uygarlık yolu ile sonsuza dek sevgi ve özlemle hatırlanacaktır.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK gerek askeri dehası, gerekse devlet adamlığı ile geride bıraktığımız yüzyılda sadece kurduğu ve mimarı olduğu Türkiye Cumhuriyeti için değil, tüm insanlık ve dünya tarihi açısından önemli bir şahsiyettir. Başlatmış olduğu Millî Mücadele, bağımsızlık mücadelesi veren milletler için ilham kaynağı olmuş, yaktığı bağımsızlık meşalesiyle tarihe ışık tutmuştur.

Atatürk, hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk Ulusuna olan inancından ve güveninden almıştır. Bizler de bugün üzerimize düşen sorumlulukların bilinciyle Atatürk’ün ilke ve inkılapları ile hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığı uygarlık yolunda, kararlı ilerleyişimizi sürdürmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mensupları olduğumuz ve bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir.

10 Kasım, sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan Türkiye Cumhuriyeti’ni geliştirip koruyarak geleceğe taşıma azmimizi tazelediğimiz gündür. 

Atatürk’ün “Türk çocuğu, atalarını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.” sözünü hiç unutmadan onun düşüncelerini anlamak, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda ilerlemek; karşımıza çıkacak tüm güçlükleri birlik, beraberlik içinde yenerek ve yılmadan çalışarak örnek bir ülke olmayı sürdürmek millet olarak en önemli görevimizdir. Cennet vatanımızı bize emanet eden ecdadımıza karşı bu en büyük sorumluluğumuzdur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Mücadelemizin tüm Kahramanlarını, vatanın birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş Gazilerimizi bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin: Ata’mızın mirası ilelebet payidar kalacak!

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Şahin Tin; ‘Millet olarak aziz Atatürk’e müteşekkiriz, onun bizlere bıraktığı kutlu mirası ilelebet payidar kalacak’ dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 80. yıldönümünde anma mesajı yayınladı. Milletvekili Şahin Tin, yayınlamış olduğu anma mesajında şu görüşlerini paylaştı: ‘Düşmana karşı göğsünü siper ederek vatanın kurtuluşu için büyük mücadeleleri zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ortaya koyduğu cesur irade sayesinde Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Sarsılmaz değerlerimizin inşasına ilk tuğlayı koyan Gazi Atatürk yaşadığı süre içinde aldığı cesur kararlar sayesinde aziz milletimize destansı bir hikâye bırakmıştır.’

FİKİRLERİ HER ZAMAN YAŞAYACAK

Mustafa Kemal Atatürk’ün yorgun bir millete cesaret aşıladığını ve cesur duruşuyla harap olan vatan topraklarına umut fidanları diktiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; ‘Gazi Mustafa Kemal üstün meziyetlere sahip komutan ve aynı zamanda güçlü bir devlet adamıydı. Türkiye’nin istiklal ve istikbaline ışık tutan, eşsiz bilgi ve tecrübesiyle milletimizi yepyeni ufuklara sürükleyen Gazi Atatürk bugünlerin temelini yaşadığı o dönemlerde atarak bizlere geniş bir ufuk çizmiştir. Onun fikirleri bizde her zaman yaşayacak, bizlere emanet olarak bıraktığı milli değerlerimiz ve kutlu mirası ilelebet payidar kalacaktır. Bu hüzünlü gün vesilesiyle aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyorum’ dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan: “Millet Atatürk’e bağlılığını bir kez daha göstermiştir”

Ülkemizin kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ü vefatının 80. yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum. Atatürkçülük en kıymetli yurt ve millet sevgisidir. Zerre karşılık beklemeden alınmış görevleri, canı pahasına ve sonuna kadar götürme ülküsüdür. 

Bu görev, Gençliğe Hitabe’de keskinleşmiş, 10. Yıl Nutku’nda sarsılmaz bir güce kavuşmuş, Andımız’da en somut halini almıştır. Andımız’a yönelen saldırılar, sadece Türklüğün inkarı değildir, Atatürk’le özdeşleşmiş olan milletin kaderini Atasından ayırarak yeniden yazma ve şekil değiştirme edepsizliğidir. Bizim yeni bir kurucu lidere değil, kurulmuş bir ülkeyi refaha ve huzura taşıyacak, laik Cumhuriyetimizi koruyacak yöneticilere ihtiyacımız var.

Biz, Atatürk’ün kurduğu ve emanet ettiği Cumhuriyetin, ilkelerini ve kurumlarını, hiçbir şekilde tereddüt etmeden, her ne pahasına olursun savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bugün Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin sayesinde makam ve mevki sahibi olanlar, Atatürk’e saldırarak kendilerini öne çıkarmaya çalışıyor.

Hala devleti tarikatlar eliyle yönetmeye kalkanlar, hatta varlığını Atatürk düşmanlığına borçlu olanlar, Anıtkabir’e akan milyonların haklı tepkisiyle her yıl gerekli yanıtı alıyor. Milletimiz, Atatürk sevgisini, Cumhuriyete bağlılığını her vesileyle sergilerken, devleti yönetenlere de yol gösteriyor, aklını başına almasını, herkesin kurucu liderimizin ilkelerine dönmesi gerekiyor. Kısacası millet, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve Laik Cumhuriyetine sahip çıkılmasını istiyor.

Atamızın Gençliğe Hitabesi’nin her kelimesinin çok anlamlı şu cümlelerini akıldan çıkarmayarak, Cumhuriyetimizi korumayı ve ilelebet yaşatmayı hayatımızın anlamı sayıyoruz:

“Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti'ni kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur” diyen Atamızı bir kez daha anıyor, devrim ve ilkelerine sımsıkı sarılıyoruz.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan: "Hasret ve saygıyla anıyoruz"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin bağımsızlık destanını yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve şükranla andıklarını belirten Başkan Osman Zolan, “Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yılını idrak ediyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin de ilerisine taşımak için durmaksızın çalışıyoruz. O sadece bu toprakları kurtarmakla kalmayıp, milletimizin geleceğine yönelik adımlar atılmasında öncü olmuş, diğer uluslarca da pek çok konuda rol model alınmıştır” ifadelerini kullandı.

Başkan Osman Zolan, Mustafa Kemal Atatürk’ün "Türk’e ev, bark olan her yer; sağlığın, temizliğin, modern kültürün örneği olacaktır" sözünden hareketle, çalıştıklarını ve hizmetlerini sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Zolan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk yaşadığı dönem içerisinde pek çok reformu hayata alarak, milletimizin en iyi şartlarda yaşaması için çalışmalar gerçekleştirmiştir. Bizlerde O’nun gösterdiği yolda, her geçen gün büyüyen ve gelişen ülkemiz ile Cumhuriyetimizin 100. Yılında çok daha güçlü ve başarılı olacağız. Bu duygularla cennet vatanımızın uğruna canını, kanını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet, hasret ve saygıyla anıyoruz" dedi.  

Pamukkale Belediyesi Başkanı Hüseyin Gürlesin

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılında rahmetle anıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bir milleti yok olmaktan kurtaran, bağımsızlık yolunda önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80.yılında bir mesaj yayımladı. Başkan Gürlesin, “Sadece Türk Milleti olarak bizlerin değil tüm Dünya’nın saygıyla yâd ettiği, büyük bir devlet adamını yitirişimizin 80.yılındayız. Türk Milleti’ni bağımsızlık, özgürlük yolunda yol gösterici olmasıyla değil, kişiliğiyle de örnek bir insan olmayı başarmış Mustafa Kemal Atatürk adı silinmeyecek bir dünya lideridir. Bizlere, bir millet, bir gelecek bırakmıştır. Bizlere, Cumhuriyet’i emanet etmiştir. Bugün bizlerde onun emanet ettiği değerlere sahip çıkarak, Türkiye’nin daha da güzel günlere kavuşması için çok çalışmaya devam ediyoruz. Milletimizle birlikte, Cumhuriyetimize, demokrasimize sahip çıkma yolunda, karşımıza çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde bertaraf ederek ülkemizin geleceğine sahip çıkmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhu şad olsun” dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer:

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer 10 Kasım nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında, “ Türk Milletinin istiklal mücadelesi olan Kurtuluş Savaşı’nı milletin kenetlenmesiyle birlikte zafere ulaştıran, Cumhuriyeti bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yılında saygıyla ve minnetle yad ediyoruz. Milletimizden aldığı güçle 1919 yılında başlayan istiklal mücadelemizi ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek 1923 yılında Cumhuriyetle taçlandıran Gazi Mustafa Kemal gösterdiği bu büyük mücadele ile tüm dünyanın hayranlığını kazanmış bir liderdir, bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza etmek, milletimizin her bir ferdiyle birlik ve beraberlik içinde O’nun hedeflediği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak amacıyla hiç durmadan ve yorulmadan koşmaya devam edecek ve 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100.yılında hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız. Bu düşüncelerle vefatının 80. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi, gazilerimizi saygıyla ve minnetle yad ediyorum” dedi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün: “Artık her şey bitti!”

denilen günlerde, bir milleti istiklâlini yeniden kazanmak uğrunda cesaretlendirip Milli Mücadele’ye sevk ederek, Cumhuriyet inşa eden Mustafa Kemal Atatürk; Türk milletini muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için yaptığı inkılaplarıyla, askeri ve siyasi dehasının yanı sıra, büyük bir fikir adamı olduğunu da bütün dünyaya ispat etmiş bir liderdir.

Vatan sevgisini, millet aşkını ve bağımsızlık ruhunu bizlere aşılayan Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

Atatürk’ün de dediği gibi “Asla şüphem yoktur ki, Türklüğün unutulmuş büyük medeni niteliği ve büyük medeni kabiliyeti bundan sonraki gelişmesi ile, geleceğin yüksek medeniyet ufkunda yeni bir güneş gibi doğacaktır.”  

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Belediye Başkan A.Adayı Şeniz Süzek Doğan:

Şeniz Süzek Doğan yaptığı açıklama da “Türk halkı, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bedenen varlığını yitirdiği günün 80. yılını yaşıyoruz. Ancak Atatürk, açtığı yol, gösterdiği hedeflerle hiçbir zaman aramızdan ayrılmadı. Özellikle güzel ülkemizin geçtiği bu karanlık günlerde bize umut veren Atatürk’ün ışığıdır” dedi.

Doğan devamla “Tartışmasız, Atatürk’ün Türkiye için en önemli değerdir. Ancak, Atatürk, dünyada da önemli bir lider, bir rol modeldir. Kadınlara dünyada ilk olarak sunduğu seçme ve seçilme hakkı ve çocuklara özel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, kurtuluş mücadelesi için meşale olarak görülen 19 Mayıs’ı gençliğe adaması sadece bazı örneklerdir, dünyadaki ve özellikle Türk toplumunda ki karşılığı ise, paha biçilemez.

Milli Mücadele sonrası, muasır medeniyet seviyesine adamış bir toplum için gerekli olanın kadın, genç ve çocukların gücü olduğunu farkeden Atatürk, ‘Milletimiz kuvvetli bir millet olmaya azmetmiştir. Bugünün gereklerinden biri de kadınlarımızın her bakımdan yükselmelerini temindir’ sözleriyle dünyada kadınlara ikinci sınıf insan gözüyle bakılırken, toplumun geliştirici parçası olarak gördüğünü ortaya koymuştur.

Bugüne kadar olduğu gibi bir Türk, bir cumhuriyet kadını olarak, Ulu Önderimiz Atatürk’ü şükranla ve minnetle anıyorum. Atatürk’ün ışığında, Atatürk’ün evladı olarak topluma faydalı olmak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gösterdiği hedefe ulaşmak adına mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ: Atatürk; ‘‘Bütün Ümidim Gençliktedir’’

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80. ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘‘Bütün ümidim gençliktedir’’ sözüyle Millî Mücadele’nin başından itibaren köhnemiş fikirlere karşı tek çarenin gençlikte ve genç fikirlerde olduğunu, çağdaş zihniyetle yetişen kuşaklara bıraktığı bu vatanı gelecekte daha da ilerilere taşıyacak ve onu her türlü tehlikeden koruyarak ebediyen yaşatacak olanların gençler olduğunu söylemiştir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘‘Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız.’’ sözünden hareketle Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak; daima bu bilinç ve gaye ile başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları canları pahasına kazanmış tüm vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti içerisinde, aklın ve bilimin ışığında, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak için durmadan ve yorulmadan bu hedefe koşacak gençlerimizi yetiştirmeye devam edeceğiz.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde kendisini saygı ve rahmetle anıyor, başta şahsım olmak üzere tüm Pamukkale Üniversitesi ailesi olarak bu toprakları bizlere büyük, güçlü ve modern Türkiye yapan Ulu Önderimize sonsuz minnet duyuyoruz.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan:  Atatürk’ün fikirleriyle milletinin geleceğini aydınlattığını söyledi: “YOLUNDAN AYRILMAYACAK, GÖSTERDİĞİN HEDEFE ULAŞACAĞIZ!”


10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Atatürk için “O’nu saygı ve özlemle anıyoruz. O’nun ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Tek bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!’ sözlerini, düstur edindik. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘En büyük eserim…’ dediği Cumhuriyetimizin ilelebet var olması için, hiç durmayacağız. Cennet bildiğimiz vatanımız Türkiye'nin ve kahraman milletimizin istikrar ve güvenle büyüyüp güçlenmesi için yılmadan yorulmadan çalışacak, hep beraber geleceğe yürüyeceğiz.” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan’ın, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında, şu görüşler yer aldı: “Zaman ilerledikçe, her deha gibi O’nun da muhteşem zekasını, ileri görüşlülüğünü ve eşsiz cesaretini, her an bir kez daha doğrulamakta, büyüklüğünü gözler önüne sermektedir. ‘Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir… Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.’ diyen Atatürk, yaptıklarıyla yalnızca Anadolu’nun değil insanlığın da yolunu aydınlatmış, çağlar ötesine ışık tutmuş bir rehberdir; liderdir! O’nu insanlık tarihine uğurladığımız 10 Kasım ise, garip bir vatan evladı olarak halkın bağrından çıkıp Başkomutan Gazi Mustafa Kemal olarak milletinin makus talihini değiştiren bir büyük kahramanın, adını ebediyete yazdırdığı bir gündür. Çakmak çakmak baktığında içinizdeki kahramanı uyandıran o gözler, takvim 10 Kasım 1938’i, saatler 09.05'i gösterdiğinde, kapanmadı; aksine Doğu’dan tüm dünyayı ışıtan, yüzünü O’na dönen her insanı ısıtan bir güneş halini aldı… O’nu saygı ve özlemle anıyoruz. O’nun ‘Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır. Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak!’ sözlerini, düstur edindik… Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘En büyük eserim…’ dediği Cumhuriyetimizin ilelebet var olması için, hiç durmayacağız. Cennet bildiğimiz vatanımız Türkiye'nin ve kahraman milletimizin istikrar ve güvenle büyüyüp güçlenmesi için yılmadan yorulmadan çalışacak, hep beraber geleceğe yürüyeceğiz.”

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci:

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran siyaset ve devlet adamı olarak tüm Türk milletinin ortak değeridir.

“Atatürk, umutların yok olduğu bir dönemde, halkımızı bir araya toplayarak, Milli birliği gerçekleştirmiş ve içinde bulunduğu toplumun dinamiklerini yönlendirmiş, ulusal birliği sağlayarak farklılıkları bütünleştirmiş, her kesimden yurttaşı aynı gaye etrafında toplamış, bunun sonucunda da Türk milletini hak ettiği bağımsız ve aydınlık yarınlara kavuşturmuştur. Atatürk’ün mirasını geleceğe taşıyabilmek için, uğrunda büyük bedeller ödenen yurdumuza ve bağımsızlığımıza her koşulda sahip çıkmalıyız.

Bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi yaşatmanın, hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu unutmamalıyız. Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 80. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm silah arkadaşlarını bir kez daha sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” dedi

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili:

Denizli Tüccar, Sanayici ve İşadamları Platformu Dönem Sözcüsü ve Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tefenlili mesajında, Atatürk’ü asla unutmayacağız, O’na ve O’nun bıraktığı eserlere daima sahip çıkacağız dedi.

Atatürk’ün sadece ülkemiz için değil tüm dünya için örnek bir devlet adamı, lider olduğunu vurgulayan Başkan Tefenlili mesajının devamında şu görüşleri dile getirdi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde O’nu saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Atatürk, fikirleri ile çağdaş medeniyet olmamız yolunda bize ışık tutan, vizyonu ile günümüzü ve geleceğimizi aydınlatan, tüm dünyada örnek alınan büyük bir lider, devlet adamıdır. Atatürk, toprakları işgal altında, bağımsızlığını kaybetmek üzere olan bir milleti cesaretlendirerek bir araya getiren, o millete bağımsızlığını kazandıran eşsiz bir komutandır. Millet olarak Atatürk’e ve O’nun fikirlerine ve eserlerine daima sahip çıkacağız.

Biz işler dünyası olarak Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının zor şartlar altında kurmuş olduğu ve gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak, kalkındırmak, muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için kararlılıkla çok çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.”

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 10:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER