banner249

Şeniz Süzek Doğan “Gazetecilerin sorunlarını iyi biliyoruz”

Gazetecilerin toplumda önemli bir yeri olması gerektiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, “ Hayatlarını toplumu aydınlatmak adına adamış, gecesiyle gündüzünü mesleklerine feda etmiş, topluma haber vermek gibi önemli bir görevi üstlenmiş olan gazetecilerimizin dertlerini, sorunlarını iyi bilmekteyiz. Yandaşa peşkeş çeken zihniyet nedeniyle, bildiği doğruları söylemekten asla çekinmeyen cesur yürekli gazetecilerimizin de büyük bir baskı altında işlerini gerçekleştirmeye çalışmaları da bu mesleğin ne kadar kutsal ve bir o kadar da hassas bir meslek grubu olduğunu göstermektedir. Bu konuda tüm gazetecilerimizin her zaman yanında olmakta asli görevlerimizdendir” dedi.

Şeniz Süzek Doğan “Gazetecilerin sorunlarını iyi biliyoruz”
banner240

“GAZETECİYLE KÜSMEYECEĞİZ”

Gazeteciye küsen bir yönetim tarzına karşı olduğunu belirten Doğan,” CHP olarak birleştirici güç olmaya, derman belediyeciliği anlatamaya ve sosyal demokrat adil bir yönetim ortaya koymak için geliyoruz. Bizleri eleştirenle küsmeyeceğiz, asla cephe almayacağız. Eleştirileri değerlendireceğiz. Gazeteci arkadaşlarımızla ortak hareket edeceğiz. Asla onlara küsmeyeceğiz. Onların dertlerine derman olmak için, işlerini daha güvenli bir ortamda yürütmelerini sağlamak için çalışacağız. Biz insanı insan olduğu için seviyoruz. İnsanın yandaş olanını değil! Bu yolda gazeteci kardeşlerimizin, bilgi, birikim ve deneyimleri de bizler için olmazsa olmazdır” dedi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN”

10 Ocak çalışan gazeteciler gününü de kutlayan Şeniz Süzek Doğan,”  Görevi başında hayatını kaybeden değerli İlyas Haytan ve Alperen Ersoy kardeşimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Geçmişte Uğur Mumcu’dan Ahmet Taner Kışlalı’ya. Sabahattin Ali’den Abdi İpekçi’ye ve bu meslek  uğruna canını vermiş, kalemlerini doğruya yönelttikleri için gerçeklerin gün yüzüne çıkmasına karşı duranların gazabına uğramış ve alçakça suikasta uğramış tüm gazetecileri de bildikleri doğrudan geri adım atmayarak onurlu bir şekilde can verdikleri için saygıyla anıyorum. Bu vesileyle özgür kalemlerin hür ve gür sesleriyle toplumu aydınlatmasını temenni ediyor. Tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER