banner249

Şeniz Doğan,Merkezefendi ’de yaparsa bu işi kadınlar yapar

Tempolu bir seçim süreci geçiren Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan,  katıldığı televizyon programında kendisine gösterilen ilgiye yönelik soru üzerine, “Yaparsa bu işi kadınlar yapar diyerek destek oluyorlar. Motivasyon kaynağımız bu destek ve geri dönüşler” dedi.

banner240

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, 31 Mart Seçimleri için yoğun bir tempoyla çalışıyor. Gece gündüz demeden ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye çalışan Doğan kah bir sokakta, kah fabrikada, kah bir TV kanalında. Kendini anlatmaya ve projelerini aktarmaya çalışan Doğan, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanıyor.

DİMSİAD’DA SICAK KARŞILAMA

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Denizli İnşaat Malzemeleri Satıcıları Derneği (DİMSİAD) yönetici ve üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili Kazım Arslan’ın da hazır bulunduğu toplantıda inşaat sektörü, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve yerel yönetimler üzerine fikir alış verişinde bulunan Doğan, projelerini anlatarak destek istedi.

Dernek Başkanı Murat Tumcer ve DİMSİAD heyetinin, Merkezefendi’ye ve projelere dair sorularını samimiyetle cevaplayan Doğan, “Planlaması yapılan yapısal projelerimiz konusunda fikir alışverişi içerisinde olacağız. Sektörün tüm bileşenlerinin fikrini alarak, ortak akılla üretim yapacağız” dedi. 

SALİHAĞA, ÇELTİKÇİ VE SEVİNDİK’TE SOKAKLARDAYDI

Başkan Adayı Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Salihağa, Çeltikçi ve Sevindik mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Doğan; vatandaşların “Mahallemize bir çivi bile çakılmadı. Yetim çocuğu gibiyiz” diyerek isyan etmesi üzerine, hizmette adalet sözü verdi.

“Herkese eşit hizmet sunağız ve kimse kendini dışlanmış hissetmeyecek” diyen Doğan, “Öncelikli olarak hiç hizmet alamayan mahallelerimizi, diğer mahallelerimiz ile aynı seviyeye çıkaracağız. Tüm mahallelerimizde temel belediyecilik hizmetleri ile ilgili şikayetleri ortadan kaldıracak çalışmalara imza atacağız” diye konuştu

FABRİKA ÇALIŞANLARINA KREŞ SÖZÜ

Hacıeyüplü Mahallesi’nde bulunan fabrikalarda işçiler ile bir araya gelen Şeniz Doğan,  istihdam ve üretim odaklı tüm projelere destek olacaklarını vurguladı. Fabrikalarda çalışanların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Doğan, gelen bir soru üzerine “İşçilerin ağırlıkta olduğu mahalleler başta olmak üzere kreşler kuracağız. Bu kreşlerimiz ihtiyaçlar doğrultusunda ve vardiyalı çalışan ailelerin derdine derman olacak şekilde hizmet verecek” dedi.  “Merkezefendi’de, üretim merkezli bir belediyecilik anlayışı ile hareket edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diyen Doğan, “Üretime katkı sağlayan işçilerimiz için elimizden gelen desteği sunacağız” diyerek dar gelirli vatandaşlar için hayata geçirilecek kreş projesinden bahsetti.

TV EKRANINDAN NET MESAJ

Deha TV’de Güncel isimli programın konuğu da olan Doğan, Eylem Şimşek’in sorularını yanıtladı. Doğan “Mevcut yönetimin verip, tutmadığı sözler var. Bunu tüm vatandaşlarımız görüyor. Bizim projelerimiz yapabileceğimiz, ihtiyaca dayalı projeler. Proje kitapçılığımızdaki tüm projeleri 5 yıllık süreç sonunda tamamlanmış olacak” dedi.

 “Vatandaşlarımız bizlere destek olsun, Merkezefendi’yi beraber yönetelim” ifadesi ile sosyal belediyecilik sözü veren Doğan, “Gittiğimiz her yerde vatandaşların yoğun bir ilgisi var. Gençler ve kadınlar bizlere çok sahip çıkıyor. Yapmacık davranmıyorum ve vatandaşlar bunun farkında. Sokakta karşılaştığımız insanlar, “Yaparsa bu işi kadınlar yapar” diyerek destek oluyor. Motivasyon kaynağımız bu destek ve geri dönüşler” dedi.

TARIM SEKTÖRÜNÜN NABZINI YOKLADI

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde açılışı gerçekleşen 15. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarına katılan Şeniz Doğan, fuarın tüm katılımcılara ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi. Doğan, tarımsal üretimin önemine vurgu yaparak, “Tarımsal kalkınma adına üreteceğimiz projeler ile vatandaşın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 11:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER