banner249

Şeniz Doğan; sürpriz projelerini açıklıyor

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan merakla beklenen projelerini açıklıyor.  Hummalı bir çalışmayla profesyoneller tarafından hazırlanan vizyon projeler,  Denizli Barosu Konferans Salonu’nda saat 15.00’te gerçekleştirilecek sunum ile görücüye çıkacak.

Şeniz Doğan; sürpriz projelerini açıklıyor
banner240

Önce insan şiarı ile yola çıkan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Doğan’ın merakle beklenen projeleri görücüye çıkıyor. Doğan,  “Vatandaşlarımızla sürekli temas halindeyiz ve Merkezefendi’de bulunan mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz. Merkezefendi’yi hak ettiği yere taşımak için projelerimiz tamam” diyerek, büyük günü müjdeledi.

PROJELERİ UZMAN KADROLAR HAZIRLADI

Merkezefendi’nin vizyon projeleri mimar ve mühendislerin ağırlıklı olduğu profesyonel bir ekip tarafından yaklaşık 60 gün süren bir çalışmayla tamamlandı. Proje çalışmalarını büyük bir ekiple yürüttüğünü belirten Doğan, uzman gözler tarafından hazırlanan projelerin Merkezefendi’yi gülümseyen, huzurlu bir şehir haline getireceğini vurguladı. “Merkezefendi’nin tüm sorunlarına çözüm bulmak için mimarlarımız, mühendislerimiz, şehir planlayıcılarımız ile hazırladığımız projelerimizin odağında insan var” diyen Doğan, “Hazırladığımız projelerin hayata geçmesi ile Merkezefendi gülümseyen bir şehir haline gelecek. Çünkü projelerimizi ‘yaptım oldu’ anlayışı ile değil, halkımızla birlikte, onların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırladık” dedi.

“AYRIŞTIRMAYAN, SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE ÇALIŞIYORUZ”

Merkezefendi sakinlerinin 2014’ten bu yana beklentilerinin karşılanmadığının altını çizen Doğan, “Yaralara merhem olmak için çıktığımız bu yolda, ayrıştırmayan, hiçbir vatandaşın kendisini yalnız hissetmediği bir hizmet anlayışı ile çalışacağız. Bu bağlamda projelerimizi, sosyal belediyecilik anlayışımız ile hiçbir mahallemizi diğerinden ayırmadan hazırladık. Projelerimiz, Merkezefendili hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak” dedi.

“KAYBEDECEK VAKTİMİZ YOK”

Projelerinin mümkün olan en hızlı şekilde hayata geçirileceğini söyleyen Şeniz Doğan, “Kaybedecek vaktimiz yok.  En kısa zamandan itibaren tüm projeleri birer birer hayata geçirmeye başlayacağız. Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzlerini gülümseteceğiz” dedi.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Merkezefendi’yi sosyal belediyecilik anlayışı ile kucaklayacak projeler hazırladıklarının altını çizen Şeniz Doğan “Projelerimizi Saat 15:00’da Denizli Barosu Konferans Salonu’nda açıklayacağız. Tüm vatandaşlarımızı projelerimizi açıklayacağımız toplantımıza katılarak bizlere güç vermeye davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 16:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER