banner249

Şeniz Doğan ;‘‘Merkezefendi değişim istiyor’’

Merkezefendi’de değişim rüzgarı yaşatmak ve vatandaşın yüzünü güldürmek için gece gündüz demeden çalışan CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Av. Şeniz Doğan, ilçeyi adım adım dolaşıyor, her gün yüzlerce seçmenle kucaklaşıyor. Kah bir mahallenin sokaklarında kah 3. Saniyede esnaf ziyaretinde hem dert dinliyor, hem projelerini anlatıyor. Seçmenin ortak söylemi ise, “değişim”. Merkezefendi, 2019 seçimleriyle birlikte yerelde değişim istiyor.

Şeniz Doğan ;‘‘Merkezefendi değişim istiyor’’
banner240

ŞENİZ DOĞAN MEDYA BİRİMİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Avukat Şeniz Doğan, sokak sokak dolaşıp seçmenlerle buluşuyor. Kah sorun dinleyen kah proje anlatan CHP’nin kadın adayına ilgi yoğun.  Her gün neredeyse adımlayarak onlarca kilometre kat eden,  yüzlerce seçmenle bir araya gelen Doğan, yoğun ilgiden memnun.

Şemikler Mahallesi’nde vatandaşların yoğun ilgi ile karşıladığı Doğan, mahallenin sorunları üzerine fikir alışverişinde bulunken, vatandaşlardan gelen Şemikler Deresi’nin ıslah edilerek, rekreasyon çalışması sonrası piknik alanı olarak değerlendirilmesi talebine seçimin hemen ardından projenin Büyükşehir Belediye Meclisi’ne taşınacağı sözünü verdi.

“GÜLÜMSEYEN BİR İLÇE OLACAĞIZ”

Merkezefendi’ye hizmet konusunda halkın fikrine önem vereceklerini vurgulayan doğan “Sizlerle beraber istişare ederek hareket edeceğiz. Bu bölgede yaşayan, kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin fikrini alarak ortak akılla bir yönetim modeli oluşturacağız. Hepsinden önemlisi de sizlerin istek, şikayet ve taleplerini asla kulak ardı etmeyeceğiz. Sorunların kangren haline gelmesini değil çözüm yollarını konuşacağız. Bizim hedefimiz, çözüm odaklı hizmetler üreten bir belediyecilik anlayışı ile gülümseyen, mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline gelmektir” dedi.  

ASKERLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Şeniz Doğan, askere gidecek olan Şemikler Mahallesi’nden Oğuzhan Demir ve Sevindik Mahallesi’nden Mevlüt Çiftçi’nin asker yemeklerine de katıldı. Başkan Adayı Doğan, Demir ve Çiftçi’ye hayırlı teskereler dileyerek, üzerinde Atatürk resmi bulunan Türk Bayrağı hediye etti. Burada bulunan vatandaşlarla sohbet eden Doğan, daha sonra mahalle ziyaretleri kapsamında Karaman Mahallesi’ne geçti.

“PROJELERİMİZİ VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ ŞEKİLLENDİRECEK”

Karaman Mahallesi’nde bulunan kıraathaneleri dolaşan Şeniz Doğan’a mahalle halkı büyük ilgi gösterdi. Karaman Mahallesi’nin kronikleşen sorunlarına ilçe belediyesinin ilaç olmadığını söyleyen vatandaşlar, Şeniz Doğan’dan mahallenin sorunlarının çözülmesini istedi.

ADETA ÇAMUR DERYASI!

Çalışmalarına erken saatlerinde esnaf ile birlikte kepenk kaldıran Doğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan, esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnaf, 3. Sanayi Sitesi’nin ve adeta çamur deryası olan ve bitmek bilmeyen yollarından yakındı. Doğan, “Çamur deryası haline dönmüş yolları ve sokakların sorununa çözüm üreteceğiz. Hep birlikte el ele vererek, sorunlarınıza çözüm üreteceğiz.  Çevre düzenlemeleri yaparak 3. Sanayi Sitesi’nin çehresini değiştireceğiz” dedi.

EKONOMİK SIKINTILAR BİTMİYOR!

Ekonomik sorunlar nedeni ile elemanlarını süresiz izne çıkardıklarını belirten esnaf, durumlarının daha da kötüye gittiğini anlattı.  Esnafı ayağa kaldıracaklarını belirten Doğan, “Üreten ve çalışan Merkezefendi’yi yaratmak için yola çıktık. Öncelikle esnafımıza destek olacağız. Bizler esnafı destekleyerek, Merkezefendi ilçemizi marka haline getireceğiz” dedi.

“ZABITA SERT DAVRANMASIN”

Merkezefendi Belediyesi Zabıta ekiplerinin bölgeye gelerek kendilerine sert davranması konusunda sıkıntılar yaşadığını anlatan esnaf, bu durumun ortadan kalkmasını istedi.

Doğan, “Kimsenin böyle bir şeye hakkı yok. Bizim belediyecilik anlayışımızda bu sorunların hiçbirisi ile karşılaşmayacaksınız. Çalışanlarımız da güler yüzlü ve esnafın dostu olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2019, 09:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Mustafa Ceylan İzmir/Torbalı
Mustafa Ceylan İzmir/Torbalı - 4 yıl Önce

Sayın Başkan: Az önce Fox Tv'de Fatih Portakal sizinle ilgili bir haber sundu ,bende şahsım olarak çalışmalarınızı taktire şayan buldum bu vesileyle selamlarımı sunar çalışmalarınızda başarılar dilerim

SIRADAKİ HABER