banner249

Şeniz doğan herkesin oyuna talip

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, seçim çalışmaları kapsamında ilçeyi karşı karış gezerken, farklı yapılardan pek çok ismi de ziyaret ederek destek istiyor. Merkezefendi’de herkesin içinde olduğu bir gönül ittifakı kurmak istediklerini belirten Doğan, ezberleri bozuyor.

Şeniz doğan herkesin oyuna talip
banner240

ŞENİZ DOĞAN MEDYA EKİBİ

Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yarışan Şeniz Doğan, 1 Nisan’dan itibaren Merkezfendi Belediyesi’ni ötekileştirmeyen, ayrımcılık yapmayan, herkese aynı mesafede yaklaşan bir anlayışla yöneteceğine dair net bir duruş sergiliyor.

Merkezefendi’yi karış karış dolaşan  Doğan, bu şiarla yürüttüğü çalışmalarında her kesimin oyuna talip olduğunu da gösteriyor. Siyaseten farklı görüşlerdeki önemli isimlerle bir araya gelen Doğan, sağın ilçedeki önemli isimlerinden destek istiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin iddialı adayı Şeniz Doğan, Denizli’nin en renkli siyasetçilerinden İsmail Yarımca, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Avukat Recep Akyürek ve kapatılan Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Başkanlığı da yapan Turan Yolu Göçmen ve Sığınmacılar Derneği Başkanı Mehmet Salih İrdem’i ziyaret ederek, daha güzel bir Merkezefendi için destek istedi.

TURAN YOLU GÖÇMEN VE SIĞINMACILAR DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Turan Yolu Göçmen ve Sığınmacılar Derneği’ni ziyaret ederek, ilçedeki göçmenlerin sorunlarını ve derneğin faaliyetlerini dinledi. Projelerini anlatan Şeniz Doğan, göçmen arkadaşmarımızın sorunlarıyla yakından ilgilenerek, iş, giyim ve toplantı salonu gibi ihtiyaçlarının karşılanmasında destek olacağına söz verdi.

MEHMET SALİH İRDEM’DEN DESTEK İSTEDİ

Toplantının ardından Denizli siyasetinin önemli ismi dernek başkanı Mehmet Salih İrdem ile sohbet eden Doğan, 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Merkezefendi’nin değişime ihtiyacı olduğunu vurgulayan Doğan, herkese eşit mesafede bir hizmet anlayışı ile hareket edeceğini, bunun için herkesin desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

MERKEZEFENDİ’NİN ORTAK AKLA İHTİYACI VAR

Parti ayrımı yapmaksızın Merkezefendi’ye katkı sağlayacak herkesi destek olamaya davet eden Şeniz Doğan, “Önceliğimiz Merkezefendi’de gönül birliğini sağlamak. En büyük projemiz olarak açıkladığımız, sevgi, huzur ve kardeşlik için ortak akılla hareket etmemiz gerekiyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 09:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER